Bildirim
Batman Arkham City Devam Edemiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
yeni crack dene -
Olmadı hocam. Ne yapsak acaba? -
Arkadaşlar elinde %5 veya %10 save doyası olan yok mu? Yada yardım. -
quote:
Orijinalden alıntı: onurmx
Arkadaşlar elinde %5 veya %10 save doyası olan yok mu? Yada yardım.
%66 bitirmiştim. Eğer devam etmek istiyorsan New Game + devam edebilirsin.
http://hotfile.com/dl/140671649/b5c312a/WB_Games.rar.html -
Ya hocam bunu C:\Users\a\Documents\WB Games\Batman Arkham City\SaveData buraya attım ama olmadı? -
quote:
Orijinalden alıntı: onurmx
Ya hocam bunu C:\Users\a\Documents\WB Games\Batman Arkham City\SaveData buraya attım ama olmadı?
Oyuna girerken HOME tuşuna bas RavenClaw seçeceksin.
Eğer olmazsa diğer save dosyasını sil -
Hepsini yaptım hocam maalesef olmuyor. -
Birde şunu dene istersen oyunun kurulu olduğu klasör içinden "2_03_PT2.usm"dosyasını sil(sen her ihtimale karşı ilerde lazım olur diye masaüstüne vb. yerede koyabilirsin bu dosyayı).O ara video geldiğinde artık o ara videoyu izleyemeyeceksin ve direk oyuna başlayacaksın ;) -
Arkadaşlarlar onurmx adlı arkadaşta olan sorun bende de var bir yardımcı olun ya.Video devam ederken farenin herhangi bir tuşuna basınca videonun geçmesi lazım ama bende öyle olmuyor basıyorum loading... diyor.Sonra video bitiyor ve diyor ki oyuna devam etmek istiyorsanız farenin tuşuna basın yoksa oyun durdurulacak diyor v ve oyun duruyor. Yardımcı olursanız sevinirim ? -
Bir Allah'ın kulu cevap vermez mi ya o kadar kişi okuyor 1 kişide yardımcı olayım demiyor! -
Batman Arkham City Update 1.01 ve Crack'ini yükleyin.Biyerde gördüm belki işine yarar -
quote:
Orijinalden alıntı: whisper242
Batman Arkham City Update 1.01 ve Crack'ini yükleyin.Biyerde gördüm belki işine yarar
Hocam senin dediğinide yaptım ama olmadı hatta hiç açılmadı oyun.Ben bu oyunu yükleyince hiç crack atmadım.Crack atmak benim oyunda işe yaramyor.Bende sildim oyunu.Sanki oyun mu yok piyasadaaaa. -
Bendede var aynı sorun yardım edin allah aşkına -
4-5 mesaj yukarıda dediğim yöntemi denedinizmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mariano
4-5 mesaj yukarıda dediğim yöntemi denedinizmi?
ben öyle bir video bulamadım ya yoktu walla xD -
"Batman Arkham City/BmGame/MoviesStereo" klasörü içinde olacak bu dediğim dosya ;) (2_03_PT2.usm) -
çok saol valla dediin dosyayı buldum sildim oldu joker bölümüne direk kendiliinden geçti emeğine saygı çok teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X