Bildirim
Batman Arkham Asylum mu?GTA IV mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gta IV'nin ps3 sürümünde çok lag ve AA sorunu olduğunu duymuştum, hem open world olarak aynı firmanın oyunu olan red dead redemption varmış sende. Daha değişik bir oyun olan Batman Arkham Asylum'u öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
gta IV'nin ps3 sürümünde çok lag ve AA sorunu olduğunu duymuştum, hem open world olarak aynı firmanın oyunu olan red dead redemption varmış sende. Daha değişik bir oyun olan Batman Arkham Asylum'u öneririm.
Alakası yok 1mbit le oynarkende hiç lag yoktu 10 mbit le oynarken de lag yok şu an :D
Gayet zevkli Gta 4 ün online i zaten Free mode Airport 15 dakika oynarsan direk alırsın oyunu :D
Ben gta 4 ü öneririm hala Server ları doludur emin olabilirsin -
GTA4 akar Zaten yakında Batman:ArkhamCity çıkacak
-
Zaten arkadaşlar Free mode oynuyor airportta rocket launcherlarla manyak şeyler yapıyolar.Peki bunların dışında öneri var mı? -
gta 4 al bence batmanden 10 kat daha fazla zevk alırsın -
Up -
Gta IV fakat Batman'i de denemenizi tavsiye ederim -
arkaham asylum hayatımda oynadığım en güzel oyun gow uc falan hepsini ezer geçer gta4ü boşver bence -
Batman daha iyi.GTA 4 bence rezalet sen bilirsin.İngilizcen varsa Batman'i al yoksa GTA 4 -
Gta 4 -
-----
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-447A624B4 -- 13 Ekim 2021; 23:33:18 > -
GTA4 iyi güzel hoş ama optimize fukarası bir oyun. Yani o hafif ağırlık oyundan çok soğutuyor inanki. Batman Arkham Asylum al daha iyi. -
Sağolun önerileriniz için ama GTA 4 almaya karar verdim.Bunlar dışında daha iyi bi oyun önerecek var mı?Şu an acayip JC 2 almak istiyom onu mu alsam? -
Para sorunun varsa ve İngilizce sorunun yoksa RPG'lere yönelebilirsin. Bir aksiyon oyununa göre kat be kat çok oyalarlar seni. -
gta IV eposides from liberty city al -
Eğer çıktığında Arkham City'yi almayı düşünüyorsan oyun çıkmadan bir an önce Arkham Asylum'ı edin derim. Gerçekten keyifle bitirilecek türden bir oyun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X