Bu bölümde oynayanlar bilir iki tane kapı var. Sağdan veya soldan gitsemde tam Croc'un olduğu yere gelmeden önce son bir kapı var. O kapıyı açıp Croc'un yanına gideceğim. Fakat oraya gelince ekranda pembe-yeşil-mavi-mor gibi renkler oluşuyor ve oyun donuyor. Donduktan sonra oyunu otomatik olarak kendisi baştan başlatıyor.
Ayarları düşürsemde, başka kürekler denesemde olmuyor maalesef. Birde oyuna 1.1 patch yüklerden nVIDIA hatası veriyor ama tamam diyince yüklüyor. Fakat oyuna girince v1.0 yazıyor...
Oyunda sadece %100 Türkçe Yama kuruludur. 1.1 kurulu mu bilemiyorum...
Eğer o bölümü geçen varsa - save başka bilgisayarlarda çalışır mı bilmiyorum ama- bana save dosyasını gönderebilir mi acaba?
Teşekkürler.
yukarı...
kardeş sorun degil o,normal gidisatı o oyunun.İlk bende noluyo lan demistim ama youtube dan baktım herkeste öyle.Basa sarmıyo orda batman tutsak olarak götürülüyor ve hikaye normal olarak ilerliyor
Hadi ya Bende hep başa sarıyor diye oyunu kapatıyorum. Neyse o zaman devam edelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme