Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.440
Cevap
1
Favori
190.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bigen bıçaklı serserinin kafasına nişan al ara sıra başını çıkarıyor kızın arkasından o esnada fırlat gebert pisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür deniz

bigen bıçaklı serserinin kafasına nişan al ara sıra başını çıkarıyor kızın arkasından o esnada fırlat gebert pisliği

Yahu nişan almam için görünmem gerekiyor, göründüğüm anda da öldürüyor
  • quote:

yine ve yeniden bir havalandırma kanalı sorunu ile karşınızdayım. yutuptaki çözümü izledim herif burdan geçip gitmiş ama benim batcik (i'm quinnnn niahahahaha) buraya zamazingosunu fırlatamıyor. ne yapmalı ne etmeli? checkpoint reload yaptım yemedi?

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU]

arkadaşım bak senlen aynı yerde aynı sorunu yaşamışız demekki, orda adamlarla dövüşürken garanti o parmaklığı çıkardın onun için bug yapıyor ama bak sana bi yöntem söyleyeyim, yoksa oyunu baştan oynaman gerekebilir.. ben orda takıldığımda sol üst tarafın çatısına çıktım ( demir parmaklığın sol tarafına bak oraya f olacak şekilde çatıya f harfini çıkartıyor oraya çık ) az daha ilerleyince o çatıda mansionun arka tarafına doğru, ufak bir tümsek geliyor, batman yürüken oraya tırmanıyor hatta, oradan yarasa uçuşu ile uçarak açık pencereye uçmaya çalış yani bir nevi uçarken sola doğru uç, mansionun sağından sağ çatısından ön tarafına doğru pencereye uçacan yani kısaca, eğer tam pencerenin oraya uçabilirsen biraz uğraş sonunda benim gibi, oraya tutunacak batman ve içeri girecek sende bi daha baştan oynamak zorunda kalmıyacaksın :) yoksa oraya hayatta çıkamıyosun bug var orda..

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

bigen bıçaklı serserinin kafasına nişan al ara sıra başını çıkarıyor kızın arkasından o esnada fırlat gebert pisliği

Sorunu anladım;bug var space e basınca corner cover yapmıyor

• quote:

quote:

quote:

Sorunu anladım;bug var space e basınca corner cover yapmıyor

Bug var senin oyun sorunlu sürümden yani ilk çıkandan galiba değilse hemen geçerdin orayı köşeden kafasını gösterince 1 bumeranga bakıyor :D

• arkadaşlar bilgisayara format attım save in kopyasını almıştım fakat işe yaramıyor oyun save leri görmüyor nasıl saveleri tekrar oyuna ekleyebilirim lütfen yardım edin
  • Ben 2 kere bitirdim tecrübelerimi paylaşayım .Oyunda genelde detektif modunda gezin türkçe yamayı mutlaka yapın elemanlara dalarken acele etmeyin iyice bakın sağa sola yaratıcı olun bulmacaları çözün aldığınız puanlarla erken lvl atlarsınız ben geliştirmeleri önce baş aşağı sarkılma olayına ardından full cana sonra yumruklara sonra bumerang geliştirmelerine verdim.Teyp kayıtlarını mutlaka dinleyin zaten yazılar türkçe dinlerken okuyun çok makara yorumlar var .Bahçediki sniperlar için bumerag ı geliştirin bayılma süresi uzuyor bu arada rahat rahat tepelersiniz.Bulmacalar aslında basit bi yere girdiğinizde tab a basın ordan riddleri bulmacalarına o mekanda bulmaca varsa soru işareti yanıp sönüyor tıklayın ip ucunu okuyun bulunduğu mekanın ismide yazıyor.Bankın üzerinde bir isim duvarda bir resim müzede camın içinde antikalar bahçede mezarlıktaki isimler bi yerde 2 tane tahtıravelli vardı dışarda havalandırma içinde ızgara altında oyuncak var mahkumların hücrelerinde var sadece detektif modunda görülen soru işaretleri var bazılarının noktaları farkı yerde sağ sol yukarı aşağı yapıp noktayı doğru yere getirince x basın bi masada ölmüş gardiyanlar yada bankta zaten çözmeye başlarsanız karşıdan tanırsınız bulmacaları.Bosslar gayet kolay bane nin hartumlarını kesin bitki hatunla kapışırken size topları fırlatırken kendini gösteriyor doğru zamnlama ile q basıp hızlı bumerang atın aşağı gelince gidip köpük sıkın 2. de gümlücek zaten jokerle kapışırken son bölümde adamları halledip yukarda dduran jokere 3 teki makinayla aşağı çekip aparkatı yapıştırın.Devlerle kapışırken duvarlara yakın durun yüzünüz onlara dönük olsun size koşarken ortam yavaşlıcak q basıp sağa sola takla atın yanında elemanlar varsa onların içinde durun birbirine ezdirin.Batmanin takım taklavatlarını iyi kullanın baktın köşeden 6 eleman var az geriye 3 kere köpük sık üstüne çek patlat alayı bayılıyor zaten aralarında silahlı varsa önce onu bumerang la :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 5 Ekim 2009; 0:27:38 >

• Bitiren arkadaşlar varsa eğer challenge mode da (meydan okuma modu) yaptığınız skorları buraya ekran görüntüsü halinde koyun. Bende challenge mode da kasmaya başladım artık. Özellikle dövüş modlarında yaptığımız skorları buraya yazalım. İlk challenge mode da bakalım kim yüksek skor alacak Yapar yapmaz konuya ekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Bitiren arkadaşlar varsa eğer challenge mode da (meydan okuma modu) yaptığınız skorları buraya ekran görüntüsü halinde koyun. Bende challenge mode da kasmaya başladım artık. Özellikle dövüş modlarında yaptığımız skorları buraya yazalım. İlk challenge mode da bakalım kim yüksek skor alacak Yapar yapmaz konuya ekliyorum

Aslında çok güzel olur çekişmeli ama uğraştırıcı :D
  • arkadaşlar türkçe yamayı nerden bulucaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

arkadaşlar türkçe yamayı nerden bulucaz?

http://forum.donanimhaber.com/m_34541752/tm.htm
  • quote:

Bitiren arkadaşlar varsa eğer challenge mode da (meydan okuma modu) yaptığınız skorları buraya ekran görüntüsü halinde koyun. Bende challenge mode da kasmaya başladım artık. Özellikle dövüş modlarında yaptığımız skorları buraya yazalım. İlk challenge mode da bakalım kim yüksek skor alacak Yapar yapmaz konuya ekliyorum

Ya ben dövüş modunu tam kıvıramadım sebebi kontra atağı sürekli kaçırıyorum özellikle kalabalık geldilermi bu sefer kombo bozuluyor sinir oluyorum hele sopayla kafama vurdularmı ekran kararıyor bende kriz geçiriyorum:D

• Demosunu oynadım gayet güzel olmuş.Şu Live key olayını halledince,Live olan oyunlarıda kökten halledicem
  • ilk meydan okuma modundaki puanım eminim daha iyisi yapılabilir.

24405 , arttıran var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 5 Ekim 2009; 1:28:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Orijinalden alıntı: rider30

%62 de takıldım kaldım. Tek bir düşman bile yok, Botanik bahçesine girince görünmez bir duvar çıkıyor sanki ilerlemiyor!!

Joker'in nehre döktüğü zehiri engelleme görevinde kaldım. Oyun bozuldumu nasıl devam edecem? İpuçlarını topluyorum ama işe yaramıyor.

Oyunun türkçe yamasını yaptınmı daha rahat oynarsın türkçe desteği ile tam olarak söylediğin yeri anlamadım botanik bahçeye ilk girişimizde elektirikli kapı var geçemiyorsun harley quini yakalamadan botaniğe giremessin zaten elektirikli kapıları hekleyen cihazı almadan o kapıyı açamassın o aleti aldıktan sonra bane ile kapışacaksın üzerinde bir sürü hortum olan eleman sende o kapı gözükmüyor yani bug yapmış olabilir tab a bas haritada göstericektir nereye gidiceğini ama senin dediğin görevden önce batcave den bi alet alıcaktık sanırım aldınmı onu sonra dönüş yolunda onu kullanıp mağara gibi kapalı bir yerdi en yukarı çıkıp bi duvar yıkıp içeri girdikten sonra yol 2 ye ayrılıyor 2sindede su pompaları var su pompalarını kapatıcaktık.

Bu arada %62 nin bi önemi yok o rakam senin çözdüğün bulamacalara ve chanlange mod oynamana göre değişiyor.

Hayır bahsettiğin gibi değil. Botanik bölümünde ki kadın düşman vardı onu yendim. Güç kalkanı gibi bir kapsül içinde saldırıyor. Ortaya çıktığında batarang atıyorsun. Yerden sarmaşıklar fışkırıyor yakalanınca yukarıya çekip öldürüyor Batman'i. Bu bölüm çok zordu! Neyse burayı geçtim Joker'in partisine gidiş de kaldım. Bu bölümde oyun bozuldu bende. F ye basınca Batman oyun dışına uçuyordu!! Grafikler bozuldu, haritada işaretli yere gidince düşmanlar görünüyordu X modunda iken sonra bir anda hepsi ortadan kayboldu. Siyah ekran çıkıp bilgisayar kilitlendi. Ben de oyunu kaldırmak zorunda kaldım malesef. %65 seviyede tamamladım oyunun sonunu göremedim ne yazık ki!

Neden oyunun birden bozulduğunu anlamadım. Sonlarda bug sayısı da çok arttı. Yazık bu kadar emek harcanmış oyuna ama çok teknik hatalar var.

• quote:

quote:

quote:

%62 de takıldım kaldım. Tek bir düşman bile yok, Botanik bahçesine girince görünmez bir duvar çıkıyor sanki ilerlemiyor!!

Joker'in nehre döktüğü zehiri engelleme görevinde kaldım. Oyun bozuldumu nasıl devam edecem? İpuçlarını topluyorum ama işe yaramıyor.

Oyunun türkçe yamasını yaptınmı daha rahat oynarsın türkçe desteği ile tam olarak söylediğin yeri anlamadım botanik bahçeye ilk girişimizde elektirikli kapı var geçemiyorsun harley quini yakalamadan botaniğe giremessin zaten elektirikli kapıları hekleyen cihazı almadan o kapıyı açamassın o aleti aldıktan sonra bane ile kapışacaksın üzerinde bir sürü hortum olan eleman sende o kapı gözükmüyor yani bug yapmış olabilir tab a bas haritada göstericektir nereye gidiceğini ama senin dediğin görevden önce batcave den bi alet alıcaktık sanırım aldınmı onu sonra dönüş yolunda onu kullanıp mağara gibi kapalı bir yerdi en yukarı çıkıp bi duvar yıkıp içeri girdikten sonra yol 2 ye ayrılıyor 2sindede su pompaları var su pompalarını kapatıcaktık.

Bu arada %62 nin bi önemi yok o rakam senin çözdüğün bulamacalara ve chanlange mod oynamana göre değişiyor.

Hayır bahsettiğin gibi değil. Botanik bölümünde ki kadın düşman vardı onu yendim. Güç kalkanı gibi bir kapsül içinde saldırıyor. Ortaya çıktığında batarang atıyorsun. Yerden sarmaşıklar fışkırıyor yakalanınca yukarıya çekip öldürüyor Batman'i. Bu bölüm çok zordu! Neyse burayı geçtim Joker'in partisine gidiş de kaldım. Bu bölümde oyun bozuldu bende. F ye basınca Batman oyun dışına uçuyordu!! Grafikler bozuldu, haritada işaretli yere gidince düşmanlar görünüyordu X modunda iken sonra bir anda hepsi ortadan kayboldu. Siyah ekran çıkıp bilgisayar kilitlendi. Ben de oyunu kaldırmak zorunda kaldım malesef. %65 seviyede tamamladım oyunun sonunu göremedim ne yazık ki!

Neden oyunun birden bozulduğunu anlamadım. Sonlarda bug sayısı da çok arttı. Yazık bu kadar emek harcanmış oyuna ama çok teknik hatalar var.

Kötü olmuş oyunu bitirmene 10 dakika kalmış ilk defa duydum bu sorunu ama indirdiğin sürümle ilgili olabilir ki başka açıklaması yok başka bir sürüm edin rahat rahat oyna.

• oyunu bıtırdım gercekten son zamanlarda oynadıgım en şahane oyundu tavsıye ederım arkadaslar
  • quote:

quote:

Ya ben dövüş modunu tam kıvıramadım sebebi kontra atağı sürekli kaçırıyorum özellikle kalabalık geldilermi bu sefer kombo bozuluyor sinir oluyorum hele sopayla kafama vurdularmı ekran kararıyor bende kriz geçiriyorum:D

saldıran elemanın başının üzerinde öfke veya telaş belirten çizgiler çıktığı an sağ tuşa basıyorum kontra için.

• quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Logitech Rumblepad 2 kullanan arkadaşlar...

http://rapidshare.com/files/249164419/xinputemu3.0.zip

linkteki dosyayı indirin, içinden...

xbox360cemu.ini
    xinput1_3.dll
    xinput9_1_0.dll
    XInputTest.exe

çıkacak... "XInputTest.exe" hariç diğer üçünü "Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum\Binaries"in içine kopyalayın. Artık titreşim özelliğiniz de aktif olmuş olacak...

Logitech Rumble Pad 2 ile ilgili diğer oyun profilleri için aşağıdaki linke bi göz atabilirsiniz...

http://rumblepad2.blogspot.com/

• Orijinalden alıntı: tutuls

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

Orijinalden alıntı: evohan

Orijinalden alıntı: tutuls

arkadaşlar ben de R620 fs03tr var.
    ekran kartı ati 4650 hd..
    oyunu kurarken pshyx kurulması ve ayarlanmasıyla ilgili yazılar gördüm.
    oyun ayarlarım da bu şekilde:

oyunu sırasında örümcek ağlarını dumanları vs. görebiliyorum.
    ancak söylendiği gibi configden user engine baktığımda pshyxleveli 0 görüyorum.
    nedir durum sizce?

lütfen bir cevap bir yorum bekliyorum sizlerden?!

1 yapıp kaydettinmi o değeri

yaw güzel kardeşim bende 1 yapıp kaydediorm ancak settingsten açamıorm ..

oyunu yükler yüklemez pshyx açılıyor mu bilgisayarın donanım durumuna göre?
    yoksa her bilgisayarda kullanıcı mı açmak zorunda?
    en yüksek değeri kaç acaba?
    denemek istiyorum kasıp kasmayacağını..

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.