Şimdi Ara

Batık tırnak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar benim tırnağım batık, konu da vardı benim. 2 gün sonra bi doktora gidicez onunla ilgli. Maçı izlerken ayağıma bi baktım batığın olduğu yer iltihap olmuş vıcık vıcık orayı yıkadım falan. Yapmam gereken bişe varmı?

• Ben iltihaplı yerleri hep kazırdım ama sen bilirsin sonucunu bilmem
  • Ben 1 eylülde Çektiriyorum Dodi Dostum Saat 13:00 De Doktor Pansuman ilacı verdi Yarısını çekiceklermiş Benimde Tırnağı batık
  • Ya olum çektirme diyoruz ya.
  • Aynı sorunu bende yaşıyordum 4-5 yıldır
    Bu sene nerdeyse iyileşti sayılır ama biraz batıyor
    iyileşme nedenini futbol oynamayı bırakmama bağlıyorum ben

Hiç gitmedim doktora, ailem gitmemi istedi ama gitmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

Ya olum çektirme diyoruz ya.

Doktora gittim Biz Bunu çekicez Dedi Büyük bir hevesle 1 eylül saat 13:00 Ya da belkide Ben biraz tırsarım falan 13:30 Civarlarında Çekiceklermiş İnşallah Korkudan gitmem Öbür tarafa Şuanda bile tırsıyorum
  • benim ikinci sefer batıyor ilkinde çektirmiştim doktor törpüle dedi unutmuşum ah kafam ah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIRNAK BATMASI YAŞAYANLAR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batık tekrarlıyıcak buraya yazıyorum olum.
  • Benim tırnak batık değil ama tırnağımı derin keserim bazen o acı güzel olur yatarken duvara falan sürterdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

Batık tekrarlıyıcak buraya yazıyorum olum.

Tekrarlasın Bir daha çektiririm Güzel Oluyo Okmeydanı Ssk ya gitmek Her sabah amcam bırakıyo Beni oraya Ne güzel

Doktorlar tanıyo beni orada artık Dahiliye ve Genel cerrahlarla kanka olduk

• Ben aynı dertten muzdariptim, ameliyat oldum, kurtuldum. Tırnak çekilirse tekrarlama ihtimali daha yüksekmiş. Geçmiş olsun.
  • @N!ghTM@sTeR

a-aa deli.

@Intralotsystems
    Görüşcez olum.

@fernsehn

Ne tür bir ameliyat?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Ben aynı dertten muzdariptim, ameliyat oldum, kurtuldum. Tırnak çekilirse tekrarlama ihtimali daha yüksekmiş. Geçmiş olsun.

Hocam Tırnaklarımın uzamasını mı beklesem acaba Ama Çok kötü şuanda Ayak başparmağım Bir yere Çarptığımda ya da birisi Ayağıma bastığında Çok acı çekiyorum Tırnağın Yarısını çekerse Tekrarlamama gibi bir ihtimal olabilirmi
  • tirnagin batan taraf ile etin arasina pamuk yerleştirin ve iyice tirnak ile etin arasına ittirin

yaklasık 1 hafta sonunda agiriniz bitecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi }Partizan{ -- 24 Ağustos 2008; 0:34:20 >
  • Dodi Senin yüzünden Uykum kaçtı Korkuttun olm beni Alt tarafı Bir tırnağı çekicekler

• benzer bir durumu bir tırnağımda fazla diğerinde az miktarda yaşadım.
    Tırnak makasıyla bağıra bağıra kendime operasyon yaptım. tabiiki kimselere tavsiye etmem.
    O kısmı kestim yani.

Uzadı gene battı ben gene makasla girip kestim. her seferinde ve her seferinde kıvrandım. Makas tırnağın ucu havada oraya giriyor ama batan yer kenarı. Ordan ittir burdan kaktır her seferinde oradan bir parça tırnak aldım ve ohh dedim ama filimlerde adam kendi üzerinden kurşunu çıkarır ya öyle kıvrandım.

Allaha şükür artık olmuyor. Sanırım tırnağım oraya doğru uzakmaktan bıktı ben kazandım.

geçmiş olsun zor bi durum.
  • acaba bunun kalıcı bi çözümü yokmu ben lazerli ameliyat duymuştum doğrumu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: newrelease

benzer bir durumu bir tırnağımda fazla diğerinde az miktarda yaşadım.
    Tırnak makasıyla bağıra bağıra kendime operasyon yaptım. tabiiki kimselere tavsiye etmem.
    O kısmı kestim yani.

Uzadı gene battı ben gene makasla girip kestim. her seferinde ve her seferinde kıvrandım. Makas tırnağın ucu havada oraya giriyor ama batan yer kenarı. Ordan ittir burdan kaktır her seferinde oradan bir parça tırnak aldım ve ohh dedim ama filimlerde adam kendi üzerinden kurşunu çıkarır ya öyle kıvrandım.

Allaha şükür artık olmuyor. Sanırım tırnağım oraya doğru uzakmaktan bıktı ben kazandım.

geçmiş olsun zor bi durum.

Hocam Nası Kestin Makasla Tırnağı Geçmiş Olsun İnşallah Bendede Bir daha Sorun çıkmaz

• Lokal anestezi ile yapılan, aşağı yukarı 15 dk süren bir ameliyattı. 2004'te oldum sanırım. Ameliyat etmeden önce iltihabı kurutmak için antibiyotik verdiler. İltihap kuruyunca ameliyat oldum. Parmağımı iğne ile uyuşturdukları için fazla acı olmadı ameliyat sırasında ama ne yaptıklarını hissettim.

Önce birkaç iğne yaptılar, doktor birşey batırdı, ben tepki verince bir tane daha iğne yaptı, tamamen uyuştu ayağımın o kısmı. Sonra bir bıçakla batan kısmı kesip içinden batan kısmı aldı galiba, dikerken de hissettim ipi. Uyuşturucunun etkisi akşam saatlerinde geçince o gece baya ağrı oldu, ağrı kesici falan kullandım artık. Bir süre sonra da dikiş iplerim alındı. O ara okula sandaletle gitmiştim, lisedeydim. Sonra da iyileşti işte kendiliğinden. Doktor ağrım olmasa bile ödem olmaması için ağrı kesici falan almamı söylemişti galiba.

2004'ten önce de vardı bende, babam bir eczacı arkadaşına pansuman yaptırdığında geçmişti fakat gördüğünüz gibi tekrar nüksetti. Ameliyat olduğumdan beri rahatım çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 24 Ağustos 2008; 0:41:50 >

• çorap giyme ayağın sürkeli hava alsın mikrop kapmasın ve hemen doktora git ben gittim şuan rahatım, çektirince acımıyor sadece uyuşturucuyu vururken biraz acıyor

üstelik her zaman tırnağın hepsini almıyor

benim 1/5'ini aldı ama 1/5'lik kısımın yenisi çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 24 Ağustos 2008; 0:42:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.