yaktın! boşa çevirme diyorum ABDdülbaki erol :)))))))))))) he bak gemini ikonunu göremiyorsan... senin ayrıca göz doktoruna da görünmen lazım diyorum abd erol :D tanışıklık var mı? :)))))))))))))))))) |
Batı askeri teknolojisi hani süperdi ? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana de geminidan? Yillardir bir ifadenin kullanilip kullanilmadigini aramak icin arama motoru kullaniyoruz. Tirnak icinde yazarsan o sekliyle ariyor. Orange gas ifadesi agent orange olarak ilk bes sayfada (o kadarina bakabildim) gecmiyor. Toplam 147K sonuc var. Agent orange icin ise 8.2M sonuc var ve hepsi senin bahsettigin gazla alakali, yani benim bakabildigim kadari tek tek 8 milyon sonuc kontrol edemem malum.
Simdi senin bu rusculugunla dalga geciyorum ya ben, iste bu durum beni amerikanci falan yapmiyor. Bir insan ruscu veya amerikanci olmak zorunda degil ille de, oyle bir ikilik yok dunyada soguk savas bittiginden beri. Soguk savas bitti sevgili Dogu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 11 Mayıs 2025; 19:11:56 > -
senin bu amerikancılığın ile dalga geçiyorum ya ben, işte bu durum benim amerikancı falan yapmıyor :))))))))))))))))))))))
yahu cümlenin saçmalığı ... cümle içinde heceleme hataları vs vs :))))))))))))))))))))))))
vallahi, gemini ile olan problemin beni ilgilendirmiyor ABDdülbaki erol :))))))))))))) derdini google arkadaşa anlat :)))))))))))))))))
-
Senin telefonun yazdiklarini "duzeltmiyor" degil mi hic? Hic basina gelmedi?
Ayrica yanlış alintilamissin. Mustard gas ile agent orangei birbirine karistirip orange gas diye bir sey uretmissin. Siviyorsun da siviyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ya amerika silah teknolojisi çöp demek tamamen aptallık olur. bir ülke düşünün, dünyanın en zengin ülkesi, bilimin öncüsü, tüm teknolojinin gelişmeye devam ettiği yer. ve bu ülke parasını silah teknolojisinden kazanıyor, sizce bu ülkenin kaybetmesi mümkün mü?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X