Şimdi Ara

Rümeysa: 'Amerika dünyanın en büyük demokrasisi ve Amerika’nın adalet sistemine güveniyorum.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika'da kaldığı için türbanlı bacımın yüzünde güller açıyor.

https://x.com/i/status/1921500249715048721

quote:

ABD'de İsrail'i eleştirdiği için göçmen polisi tarafından tutuklanan ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Rümeysa Öztürk, yaşadığı eyalete geri döndü.

yahu kemalizmi yeren islamcılar, 7/24 israile sallıyan tayfa olarak da bilinirler. yahu yorumlarda yoksunuz? davanız , amerikan vizesinden önemli değil mi?

==================
    https://x.com/i/status/1921516272157692019

Serbest bırakıldıktan sonra açıklama yapan Rümeysa Öztürk:

“Amerika dünyanın en büyük demokrasisi ve Amerika’nın adalet sistemine güveniyorum.”

==============

Türbanlı bacım. Yiyorsa desen ya "amerikan demokrasisi amaç değil araçtır" "amerika'da demokrasiyi yıkacaz" veya gidip bir tane amerikalı domuz bağı ile ödlürmeyi deneseniz veya bir hotel'de 15 amerikalıyı yaksanız da görsek ya bakalım demokrasi nasıl oluyormuş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 11 Mayıs 2025; 22:21:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyasal İslam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rümeysa: "Amerika dünyanın en büyük demokrasisi ve Amerika’nın adalet sistemine güveniyorum." 

• Diz çöküp judgedan tövbe istemediği kalmış.Gelsene güzel kızım Türkiye'ye.Ne işin var siyonistlerin kankası olan devlette,yediği muamele yetmemiş sanırım halen adamlara nasıl yaranırım da orada kalırım derdinde gibi

• Hahahahahahahhaha

Hahajajajajajajajhhahahahhahahahaha

Hahahahahahahhaahhaha

Hahahahahahahhaahahhahaahhahaha

Hahahahahahahhahaha

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Deport edilirse bir daha vize alamayacağı için tüm tuşlara basıyor bacımız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deport korkusu mu sarmış bunu :)) kendisine seçenek sunulsa kesinlikle ama kesinlikle burada yaşamak istemez zaten baksanıza amerikada kalıcı olmanın yolunu arıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

boşuna mı bu islamcıların paralıları tüm veletlerini amerika doğurtuyor?

tayyibin bile torunları amerika doğumlu :))))))))))))))))

• Attığı taklaya bak evcil güvencinler atmıyor kapı göründü yaRümeysa: "Amerika dünyanın en büyük demokrasisi ve Amerika’nın adalet sistemine güveniyorum." 

• hamas ı desteklemiş ondan içeri almışlar diyolarRümeysa: "Amerika dünyanın en büyük demokrasisi ve Amerika’nın adalet sistemine güveniyorum." 

• arapistana gitmek yerine medeniyet seviyesi yüksek ülkelere göç ediyorlar oranın da an s. yolar.

• Bu kiz Siyasal Islamcilarin ulkesinde hapsedilseydi, hala daha icerdeydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeşil haki kıyafeti ile savaş mesajı da vermiş. Bu rengi kim önermiş se veya kendisi ise başı belaya girebilir....

Kalkışma öncesi kim yeşil haki kıyafeti giydi de kameralar karşısına geçti Amerika da herkes biliyor...

Hamas= Terrorism.

• Amerika'da kaldığı için türbanlı bacımın yüzünde güller açıyor.

https://x.com/i/status/1921500249715048721

quote:

ABD'de İsrail'i eleştirdiği için göçmen polisi tarafından tutuklanan ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Rümeysa Öztürk, yaşadığı eyalete geri döndü.

yahu kemalizmi yeren islamcılar, 7/24 israile sallıyan tayfa olarak da bilinirler. yahu yorumlarda yoksunuz?

• tiksiniyorum böyle iki yüzlü insanlardan. lafa gelince yok filistin yok islam diye ağlaşırlar icraata gelince amerika diye ağlaşırlar. şerefsiz iki yüzlüler. bu islamcıların alayı böyle..

• Video şimdi denk geldi.
    Arkadaki zenci kadının surat ifadesi...
    S*kerler demiş :))
    Rümeysa: "Amerika dünyanın en büyük demokrasisi ve Amerika’nın adalet sistemine güveniyorum."

• Bu siyasal islamcıların öteden beri abd sevgisi beni benden alıyor. Nereden geliyor bu sevgi acaba?

Burda olsa kahrsol amerika nagraları atardı

Tamam hobi olarak yine öv ABD'yi de dünya demokrasi endeksinde 30. sırada olan bir ülke için" Dünyanın en büyük demokrasisi" yakıştırması da yapmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 11 Mayıs 2025; 23:45:24 >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

siz Türkiye'de kullanıclarda koyduğum twitter vieoları gözükmüyor mu?

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Ya nine yasinda kadin, neresi ogrenciymis bunun? Bunlar kontenjani doldurdugu icin gercek ogrenciler gidemiyor!

• inşallah en yakın zamanda Türkiyedeki yaşamına geri döner. bizdeki demokrasi çok daha iyi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.