Batfleck isterük |
Batgirl | (2022) | Michael Keaton-J.K. Simmons-Leslie Grace-Brendan Fraser(FİLM İPTAL EDİLDİ) (6. sayfa)
-
-
Corona sürecinde para kazanma hırsı kadın süper kahramanlar çıkaracak …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Brendan Fraser filmin kötüsü Firefly olarak kadroya katıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye doğru düzgün bir Batman dizisi çekmiyorlar ki ben anlamadım, ondan ekmek yemek için ne kadar yan karakteri varsa hepsinin dizisini yaptılar ortada Batman yok :)
-
Tam sormaya gelecektim tahmin ettiğim gibi çıktı. Batgirl'ü de zenci yapmışlar. Yahu şu karakterleri bi bozmayın yeter...
-
Bir de bu saçmalığı savunanlar var forumda. Yok oyuncu iyi olduktan sonra siyah olmuş, çekik gözlü olmuş ne farkı varmışmış. Zaten kurgu bir evrenmişmiş her şey olabilirmişmiş.
Hepsi bilerek kasten yapılıyor, bir amaç uğruna. Ve o amaç baya baya sapkın bir şey.
-
Sapkınlığı bilmem ama yapılan işe yapımın kalitesine zarar verdikleri kesin.
Michael Keaton film kadrosuna Batman olarak katıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 23 Aralık 2021; 18:45:19 > -
Michael Keaton geldiğine göre Tim Burton evreninde mi geçecek acaba film
-
hahah çoklat betgörl swjnız batsın
-
Hayır Flash filminden sonra Affleck ayrılıyor yerine Keaton geliyor. Keaton DCEU'nun yeni Batman'i olacak...
-
Yuha! 70 yaşındaki adamı tekrardan Batman mi yapacaklar yani! Saçma olmuş.
Ayrıca yönetmenlerin isimleri de dikkatimi çekti: Adil El Arbi ve Bilall Fallah. Çok ilginç.
Edit: Sırf Brendan Fraser hatrına filme bakabilirim ancak o da mazide kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Aralık 2021; 1:44:58 >
-
Keaton severiz ama o da çok fazla devam etmez bence, bakalım neler olacak DCEU karmakarışık olacak gibi ...
-
Michael Keaton'ın yapacağı batman beyond'daki gibi akıl hocalığı olur en fazla. Zaten oturup konuşsa yeter. Çok beğendiğim bir aktör.
-
Filmi takip listesinden çıkarma vakti gelmiş anlaşılan .d
-
Bence Flash filmini bekleyelim. Duruma göre mantıklı bir açıklaması olursa izlenir film. Keaton çünkü son röportajında senaryoyu beğendiği için Batman rolüne döndüğünü söylemiş
Hocam Tom Hardy de senaryoyu beğendiği için Venom olmayı kabul ettiğini söylemişti, sonuç ortada :d
-
Bu arada Black Canary filmin bir diğer karakteri.
-
Az önce flash filmi senaryosu sızmış onu gördüm. Dc benim için bitmiştir gerçekten doğruysa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X