Şimdi Ara

///batarya takılı mı olmalı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce batarya takılı mı olmalı normal prize takılı durumdayken...bir yerde okumustum da.."direk prizden aldıgı için elektrigi ankartı yakabiliyor" diye..sizce nasıl olmalı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 51cent -- 7 Şubat 2009; 18:12:23 >

• hocam bu en çok tartışılan konulrdan biri. çeşitli şehir efsaneleri mevcut. mesela bunlardan biri "bilgisayar fişe takılıyken pili takılı olmamalı çünkü pilin ömrü azalıyor" diğeri " pil tam dolu olursa fişe takılıyken pilden akım geçmiyor ve pile birşey olmuyor" bir diğeri de sizin söylediğiniz şey. pilin bir düzenleyici akü görevi gördüğü.. inanın bana ne yapacağımızı şaşırdık . ben pili hiç çıkarmıyorum. ama performansta 1. senenin sonunda gerçekten % 20 kadar düşüş olldu.
  • bnmde 8. ayım fakat bir negatiflik batarya adına göremiyorum. sürekli takılı durur makineye we fiştedir genellikle. bnm tek uyguladığım ve ömrünü uzatttığı kesin olan olay en az haftada bir kere pili tamamen bitirip kapalıyken full şarj etmek bu cep. tel ve bütün pilli aletler için geçerlidir bilfiğiniz üzere...

zaten yeni laptoplarda pil takılıyken de direk elektrikten alır pil %98 de mesela doldurmaz onu belli bi yüzdenin altına inmedikce

• Arkadaşlar öyle yanma fln bilemem ama pili kullanmayacaksanız çıkarmanız en hayırlısı bi tane laptopumun pili öyle gitti hiç kullanamadan. şimdi 6530g aldım daha pilini takmadım hiç, zaten çıkarsanız ne zararı olur ki?
    308 GP Yarışı, 91 Zafer, 155 Podyum, 68 PP, 77 EHT, 7 Şampiyonluk, Tek Kral Michael Schumacher

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isınmayan telefon var mı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar merhaba!bu konuda benim önerim ups kullanılması.ben 1 senedir hiç bir problem yaşamadım.bataryayı şarj edip 15 günde bir boşaltıp dolduruyorum.böylece kapasitesini korumuş oluyorum.hiç bir sıkıntım olmadı şu ana kadar....
  • bn imzamdaki makinayı kullanıyorum 1 seneyi geçti alalı aldığımdan beride fişde kullanıyorum geçenlerde elektirikler gitti direk bataryaya geçti güç planı hangisindeydi hatırlamıyorum ama 1 saat 50 yada 1 saat 40 dk yazdı zaten aldığımdada öyleydi...bi fark göremedim ben. 6 cell batarya bendeki 2 saat yazıyor özellklerindede.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.