Şimdi Ara

BATARYA ORİJİNAL Mİ NASIL ANLARIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimizde Samsung Galaxy Grand Duos I9082 bir telefon var ve satmayı düşünüyoruz.

Bataryası şişmişti, garantiye yollayınca sanırım değişim yapıyorlarmış ama haberimiz yoktu.

Araştırma yaptım 60-65 tl fiyat verdi telefoncular orijinal batarya için.Bende eminönü-tahtakale ye gittim malum oralar ucuz.Orada birkaç telefoncuya sordum (tamir falan da yapıyorlar) 30-35TL fiyat verdiler orijinal istiyorum diyince.

Neyse en sonunda aldım ancak bataryanın paketinde "Original" yazıyor marka olarak.Batarya üzerinde ise bildiğimiz "Samsung" yazısı var.Orijinal istedim ve bana bunu verdiler.Tüm dükkanlarda da aynı bataryalardan vardı, hiç paketinde de "Samsung" yazan batarya görmedim.

Aldığım yerde 15-20tl likte vardı çin malı dedi.

Satmayı düşünüyorum telefonu.O yüzden bu bilgi önemli.

Şu an merak ettiğim bende ki batarya orijinal mi? Buna nasıl ve nereden bakabilirim? Bakabileceğim bir yer var mı?

Şimdiden teşekkürler...

Edit:Aynı aşağıdaki bataryadandı.Tek farkı bendekinin paket rengi turuncu-kırmızı arası
     BATARYA ORİJİNAL Mİ NASIL ANLARIM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvhdmuaz -- 30 Temmuz 2015; 18:30:57 >

• hiçbir original malda original yazmaz bunu söyleyeyim düşün sen artık

http://image5.sahibinden.com/photos/97/17/15/98971715as4.jpg

Aynı böyle bir paketteydi batarya.Orada üstte "Samsung" yazısı varya, işte orada "Original" yazıyordu.Yani "bu batarya orijinal" demeye değil de markasının "original" olduğunu belli etmeye yarıyordu :)

Ancak bataryada normal "Samsung" yazısı ve tipi var ki doğal birşey.Zaten yarı fiyatına aldım o yüzden fazla önemsemedim, herhangi bir sorunu da yok şimdilik.

Acaba bir sistem var mıdır orijinal mi değil mi kontrol etmek için?
    Garanti olup olmadığı kontrol edilen siteler var sanırım, onlar gibi mesela?

• http://www.elektrodepo.com/modules/catalog/products/pr_01_94865_min.jpg?rev=1418629955
    Aynı bu şekildi.Sadece Renk farklı.Bunda mavi, benim aldığım turuncu-kırmızı gibiydi paketi
  • Teşekkür ederim ilginiz için.

Anlayabilecek bir yöntem buluruz inşaAllah.Olmadı üç-beş ucuza satıcaz bataryanın durumunu belirtip :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvhdmuaz -- 30 Temmuz 2015; 18:37:27 >
    Bu nasıl pil ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.