Şimdi Ara

Batarya kalibrasyonu neden bozulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GM discovery kullanırken batarya kalibrasyonu bozulmuştu. Şarj %40 olunca 10 dk içinde azalıp %15 şarj varmış gibi gösterirdi

Şimdi galaxy j5 kullanıyorum. Kalibrasyonun bozulmaması için neye dikkat etmem gerek sizce? Şarjım bitecek diye çok kullanmıyorum telefonu ama mobil veri açıkken çok harcıyor. ayarı bozulursa yenisini almak zorunda kalmayayım. tecrübesi olan var mı?

• Kalibrasyon ayarı yeniden yapılabiliyor sanırım. Bende kalibrasyon hiç bozulmadığı için deneyemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu discovery'de denemiştim ama işe yaramamıştı. şimdi j5 de aynısı olursa dışarıdayken beni zora sokar. mobil veri + en güçlü ışıkta su gibi gidiyor şarj

Mesela şarjım %50 deyken şarjı fullesem kalibrasyon bozulur mu? Discovery'de çok yaptım acaba bu yüzden mi bozulmuştu yoksa tesadüf mü bilemedim
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Bence olmuyordur çünkü ben her fırsat bulduğumda takıyorum 3 35 50 85 fark etmiyor. Hatta batarya takılıyken de kullanıyorum bir şey olmadı. Discovery j5'e göre biraz daha eski ve batarya problemi daha sık görülüyor tanıdıklarıma bakınca.

Zaten full parlaklık+mobil veri her türlü çok yer şarjı, ayrıca telefon sıcaksa çok daha hızlı biter. Sıcak bir telefon 15 ten 0 a çok hızlı düşebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl pil ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.