Şimdi Ara

Batarya Alacağım Fakat Sorularım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Note 2 N7100 kullanıcısıyım cihazımda ısınma arada bir kasma ve donma var bunuda bataryaya bağlıyorum bir kaç yere sordum ve bataryamın sahte oldugunu öğrendim ve sahte bende ufak çaplı araştırma yaptım.Sahibinden.com sitesinde 20 TL ye orjinal diye açılmış bir ilan gördüm arkadaş telefonu bozuk oldugu için parça niyetine satıyormuş orjinal dedi bana burda kıllık varmı acaba ? Sizlerin bildiği %100 orjinal bataryayı nerden nasıl alabilirim acaba ? Son olarak orjinal - çakma oldugunu nasıl anlayabilirim.Cevap veren herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bataryada NFC çipi yoksa sahtedir. Bataryanın bir yüzünde hafif kabartı olur. Bu şekilde kolayca anlayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Bataryada NFC çipi yoksa sahtedir. Bataryanın bir yüzünde hafif kabartı olur. Bu şekilde kolayca anlayabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim.Farklı yöntemler varmıdır ?

• note 2 nin nfc çipi bataryada değil kapaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinemaker -- 3 Aralık 2015; 16:57:22 >
  • Bimekslere bile orjinal batarya mevcut,genpa ithalatcisi zaten hologramini da gorursun,bir de samsung servis merkezlerinden temin edebilirsin,üretim tarihlerine ozellikle dikkat et,hucreler kore uretim cin,hucre cin uretim kore seklinde uretilmisti,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.