Şimdi Ara

batangemi.com 'ürün yollamıyor'... dikkat edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 30 Kasım 2012 de sipariş verdiğim 99821 sipariş numaralı ürünüm hala gelmedi. Kredi kartıyla alışveriş ettim. Oyalayıp duruyorlar, ürünü gönderecğiz deyip göndermiyorlar. Deselerki ürün yok gözden kaçmış , 15 gün sonra gönderecez eyvallah... Ama oyalıyorlar, 3 gün içinde gönderecez deyip sallıyorlar.18 aralıkta arayıp en geç yarın göndereceğiz dediler ama hala kargo numarası yok.SÜREKLİ YALAN SÖYLEYİP OYALIYORLAR...
    Para iadesi istesem eminim vermeyecekler, vermiyorlarmış.Şİkayet sitelerinde para iadesi vermediklerine dair bir sürü şikayet var.İşin garip tarafı hala ürünün satışınıda yapıyorlar.

Sitelerindeki telefona aldanmayın. O telefona bakan yok günlerdir hergün arıyorum ama kimse açmadı. Paramı alıp üstüne yattılar. Hakkımı kanuni yollardanda arayacağım. Artı . . Tüm yollardan. . .

Amacım başka insanlarıda kandırmasınlar. . .

Bana sürekli gönderdikleri cevap şu:

Sayın Mcemen Oluşan gecikmelerden dolayı özür dileriz. Ürününüz yoğun talep sebebi ile tarafınıza gönderilmesinde gecikmeler yaşanmaktadır. Ürününüzün çıkışı en kısa sürede tarafınıza gerçekleştirilecek ve geri dönüş sağlanacaktır. Dilerseniz gelmeyen ürününüz değerinde başka ürün talep edebilir veya ürününüzü bekleyebilirsiniz. Talepleriniz doğrultusunda gerekli işlemler gerçekleştirilecektir. Bilginize. İyi alışverişler dileriz. BatanGemi.com Ekibi.

Şuda bir şikayet sitesindeki şikayetimin linki:http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1514675/batangemicom-siparisim-16-gundur-gonderilmedi/bs6gu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum isminde meymenet yok sitenin...
    -Takasta yine yukarıdaki koşul geçerlidir.
    -Yeni uye olmus uyeler uzerime ev dahi yapsalar rehin olarak alisveris yapilmayacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar.
    -Profili kapali olan uyelere ne urun satilacaktir nede alinacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar.
    -Kurallar bu kadar basittir. Bu kurallara uymak istemeyen ne benden mal alsın nede bana mal satsın.
  • Birdaha internetten alışveriş ederken siteyi iyice araştırmadan bişi almıycam...Bu batangemi ilede üğraşacağım... Bir ürün aradığında Adamlar googlede ilk sayfada çıkıyor çoğu zaman.O nedenle insanları çok kolay kandırıyorlar.Telefon numarasıda koymuşlar ama açan olmuyor. Tüketiciyi kandırmak için tezgahı kurmuşlar yani...

• Ödemeyi yapalı 27 gün oldu.Bir yığın yalan dolan yazışmadan sonra ellerinde ürün olmadığı için başka ürün seçmemi isteyp durdular. Mecburen yeni bir ürün seçtim.Hatta elinizde seçtğim ürün yoksa çocuğuma oyuncak falan gönderin dedim.2 gün içinde kargolayacaklarını söylediler.Ama 4 gün oldu ne kargo bilgisi nede gelen giden birşey yok...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.