Şimdi Ara

BATALLA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar adamlar (Bursaspor) Çin takımından 4 milyon euro istemiş..
    Verilemez mi kendisine?
    Ben açıkcası çok fazla takip etmedim ama iyi değil mi? yoksa Holmen gibi mi?

• Holmenden kat kat iyidir. Ayrıca görevleri farklıdır. Ligimiz için gayet yeterli bir oyuncu aslında. Bütün istanbul takımlarında banko oynayabilir. Ama avrupada yetersiz kalır
  • beyler fenerbahce yarin bigun avrupada oyniycak, bi gomlek ustun AMC oyuncu lazim fenere Alexi keske yollamasaydiniz bugun boyle bi konu acilmazdi.
  • Alex gönderilmemiş olsaydı da sanırım sözleşmesi bitince yenilenmezdi..
  • ya bizimkilerin iyi bir AMC alacağına maalesef ihtimal vermiyorum.
    Sow un yanına iyi bir forvet dedik, burda isimler uçustu durdu bütün yaz Cardozayı kovaladık. Sonra EMenikeyi aldık..balon çıktı.
    şampiyonluk zora girdi,son maça kadar çekişme devam eder (umarım son maça kalmaz :( ) Son maça kalırsa maalesef sonuç belli,onun acısıyla giderler yine malın tekini alırlar diye korkuyorum.
    Batalla iyidir daha iyisi olsa tabiki olur ama geneldi bizimkiler daha kötüsünü bulurlar.
  • dhemir D kullanıcısına yanıt
    Emenike 8 gol atıp 7 asist yapmış 17 maçta (5'inde sonradan girmiş) Bu nasıl balonluk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhemir

ya bizimkilerin iyi bir AMC alacağına maalesef ihtimal vermiyorum.
    Sow un yanına iyi bir forvet dedik, burda isimler uçustu durdu bütün yaz Cardozayı kovaladık. Sonra EMenikeyi aldık..balon çıktı.
    şampiyonluk zora girdi,son maça kadar çekişme devam eder (umarım son maça kalmaz :( ) Son maça kalırsa maalesef sonuç belli,onun acısıyla giderler yine malın tekini alırlar diye korkuyorum.
    Batalla iyidir daha iyisi olsa tabiki olur ama geneldi bizimkiler daha kötüsünü bulurlar.

İmpossible is nothing eminim daha fazla saçmalayabilirsin. Sanırsın balonun allahi adam çılgın atıyor forvette, stoperleri sırtında goturuyor.
    O fizikle o kadar nasıl hızlanıyor aklım almıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Emenike 8 gol atıp 7 asist yapmış 17 maçta (5'inde sonradan girmiş) Bu nasıl balonluk ?

Her maç 2 tane atması 1 tane de attırması lazım bizde bi futbolcuya balon denmemesi için.

• Emenikeye laf etmeyin çarpılırsınız.Forvetleriniz bu zamana kadar tüm yükü sırtlarında taşıdı.
  • Anatolian player

• adam bursaspor dışında türkiyede oynamam dedi

şu istatistikler forvette bile yok kimde var golde atıyor asistte yapıyor adam

11/12 sezonu : 17 gol 20 asist
    12/13 sezonu : 21 gol 23 asist
  • Allâme kullanıcısına yanıt
    Açıkcası o paraya ben SOW+ kalitede bir Emenike bekliyordum karşılaştırın Sow un yanından geçemez..
    Tamam arkadaş Fenerliyiz ama objektif bakma yetimizi de kaybetmedik..
    Geçen senenin ucuz Webo su bile 3 Emenike eder benim gözümde.net!
    He o attığı gollerin kaçı evet bu adam 12 Milyon eder dedirtiyor ona bakmak lazım...
    Semihi Koysan 8 atamasa da 5 atardı heralde..o kadar maçta.
  • Sene başı çok kişiye söyledim alalım diye ama vizyonsuz musun olm tarzı tepkiler aldım. Hala alınabilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhemir

He o attığı gollerin kaçı evet bu adam 12 Milyon eder dedirtiyor ona bakmak lazım...
    Semihi Koysan 8 atamasa da 5 atardı heralde..o kadar maçta.

Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor asist:Emenike
    Fenerbahçe 5-2 Sivasspor 1asit:Emenike + Oynadığı muhteşem oyun. Sivas defansını parçalamıştı o maç.
    Kasımapaşa 2-3 Fenerbahçe Caner'in attığı golde faulü kazandıran adam:Emenike
    Erciyes 1-2 Fenerbahçe 3 puanı getiren gol:Emenike
    Fenerbahçe 3-1 Antep 3 puan attığı 2 golle Emenikeden.
    Bursaspor 2-3 Fenerbahçe 1 gol Emenikeden
    Antalya 1-2 Fenerbahçe. Maçın son dakikasında hayvan gibi koşup Sowa golü attıran : Emenike
    Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş 1 gol 1 asist Emenike.
    Rize 1-2 Fenerbahçe K.Paşa maçında olduğu gibi yine ilk golde serbest vuruşu kazandıran Emenike
    Fenerbahçe 4-0 Akhisar 1 gol 1 asist Emenike
    Karabük 2-1 Fenerbahçe Takımın tek golü Emenikeden.
    Fenerbahçe 5-1 Kayseri 1 gol Emenike.

Şöyle bakınca bu istatistiklerle Eskişehir, KPaşa, Erciyes, Antep, Antalya, Beşiktaş, Rize maçlarında direk puan kazanılmasında katkısı olmuş bir Emenike.

Ayrıca bu adamı alalı daha yarım sezon oldu, inşallah uzun süre bu forma altında izleriz Kara Boğayı. Ödenen paranın hakkını vereceğinden eminim.

Video da paylaşsaydın bari de en azından pozisyon pozisyon inceleseydik :)
  • Takımın yaş ortalaması 30 olmuş ne Battalla sı Allah aşkına

5-0-3 şartları gelirken ileri yönde adım atılması için ortasahaya ve Kuyt ın mevkisine transfer yapılmalı

Volkan
    Gökhan-Alves-Egemen-Caner
    Topal
    XXXX-Alper
    XXXX-Emenike-Sow

Yedekler yada tribündekiler: Webo-Kuyt-Cristian olur.

Battalla gibi biri yerine Kampl alınıp Kuytın yerine de top tekniği çok daha iyi üst sınıf 25-26 yaşlarında bir oyuncu alınmalı.

Meireles-Holmen-Serdar-Kadlec-Krasic-Stoch bunlardan komple kurtulup gelen bonservis transfere harcanmalı
  • Adam emenikeye balon dedi. Vay anasını...
  • @dhemir

La olum sıraylamı veriyorlar sizi buraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

@dhemir

La olum sıraylamı veriyorlar sizi buraya?

Oğlum olacak o . İki dakika bunun için beklettirdiniz beni.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.