Şimdi Ara

.bat artık hep seçtiğim programla açılıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıkladığım .bat uzantılı oyunun dosyasını Birlikte Aç penceresi açıldığında oyunla ilgili bir .exe programı seçtim.Artık her .bat dosyasına tıkladığımda o seçtiğim .exe çıkıyor.Bunu nasıl tekrar eski haline getirebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigmentr

Tıkladığım .bat uzantılı oyunun dosyasını Birlikte Aç penceresi açıldığında oyunla ilgili bir .exe programı seçtim.Artık her .bat dosyasına tıkladığımda o seçtiğim .exe çıkıyor.Bunu nasıl tekrar eski haline getirebilirim ?

Arkadaşım öncelikle merhaba..Senin sorunun anladığım kadarıyla uzantısı .bat olan oyunu sağ tıklayıp birlikte aç diyerek istediğin bir programla açmışsın ve artık direk çift tıkladığında oyun hep ilk seçtiğin programla açılıyor doğru mu anlamışım herneyse cözüm olarak sağ .bat uzantılı oyun dosyasına sağ tıkla oradan özelliklere tıkla ve gelen pencereden birlikte aç yazan yerde hangi program varsa onun sağında değiştir butonuna tıklayıp oradan başka istediğin bir programla açabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: bigmentr

Tıkladığım .bat uzantılı oyunun dosyasını Birlikte Aç penceresi açıldığında oyunla ilgili bir .exe programı seçtim.Artık her .bat dosyasına tıkladığımda o seçtiğim .exe çıkıyor.Bunu nasıl tekrar eski haline getirebilirim ?

Başlata tıklayın sağ tarafta Varsayılan Programlar var oraya girin ve Varsayılan Programlarınızı Ayarlayın sekmsine tıklayın daha sonra istediğiniz programın açılış türünü değiştirin.
    Sen ne kadar anlatirsan anlat, anlattiklarin karsindakinin anladigi kadardir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.