Şimdi Ara

Başvurular(SON SINIF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-)biz bir tek okuldan mı kayıt yaptırabiliryoruz?
    evet
    2-)son gün ne zaman
    13 ocak
    3-)bu şifre olayı nedir ?askeri liseye kayda olanlara şifre falan veriyorlarmış

sonuçlar vs. görebilmek için gerekli
    *askeri lise sınavındaki şifresini kaybedenler başvuru yaptıgı yerden 2 tl ye birdaha şifre alacaklar.

arkadaşlar açıklarsanız herkes yararlanır. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trabzonfalcon -- 5 Ocak 2012; 21:34:04 >

Şifre sana lazım olucak sınava gireceğin yeri görebilmen için.Şifreyi tüm adaylara veriyorlar diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutus_07 -- 5 Ocak 2012; 20:07:38 >

Vakıfbank veya Ziraat, İşbankasına YGS adı altında TC numaran ile başvuryorsun.. Sonra Herhangibi bi Devlet lisesine gidiyorsun,

3Tl para verip kayıt yaptırıyorsun.. Şifre olayı da yukarıdaki arkadaşın dediği gibidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_Sezar

Okuldan öğrenci belgesi alıyorsun. Bi form var dolduruyorsun. Müdüre imzalatıyoprsun her ikisinide.

Vakıfbank veya Ziraat, İşbankasına YGS adı altında TC numaran ile başvuryorsun.. Sonra Herhangibi bi Devlet lisesine gidiyorsun,

3Tl para verip kayıt yaptırıyorsun.. Şifre olayı da yukarıdaki arkadaşın dediği gibidir..

Bir yanlışını düzeltme ihtiyacı duydum, yanlış anlama kimse mağdur olmasın diye yapıyorum bunu. İŞ BANKASI ALMIYOR arkadaşlar. Gidip boşu boşuna kapısından dönmeyin.. Halkbankasıda alıyor ancak, yatırmanızı tavsiye etmiyorum zira sorun çıkabiliyor..

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

sağolun arkadaşlar askeri liseselere girenler şifreyi nasıl düzeltecek?

Benim arkadaş, askeri lise başvuru formunu saklamış orada ki şifreyi yazıp girdi, o formu attıysan veya hatırlamıyorsan 2 tl karşılığında başvuru yaptığın yerden yeni şifre edineceksin.

Orijinalden alıntı: 26_Sezar

Okuldan öğrenci belgesi alıyorsun. Bi form var dolduruyorsun. Müdüre imzalatıyoprsun her ikisinide.

Mesaj silme butonu nereye gitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 5 Ocak 2012; 21:33:53 >

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.