Bildirim
Bass için kulaklık tavsiyeleri.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sony Xb-400 ya da xb- 600
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_
Kulakici olsun:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendim dinlemedim ama yorumlara gore cks77
quote:
Orijinalden alıntı: FearMachine
quote:
Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_
Kulakici olsun:)
Pardon :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bLind35
Cks77 dinlediğim kadarıyla perdeli idi. Bası güçlü olsada netliği fazla olmayan bir kulaklık. Diğer ck/cks'lerin de fiyatı yüksekken, en iyisi ckm500 almanız olacaktır. 5-6 ay dinlemiş ve basla netliği birleştirmesi sayesinde çok beğenmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mair
quote:
Orijinalden alıntı: bLind35
Cks77 dinlediğim kadarıyla perdeli idi. Bası güçlü olsada netliği fazla olmayan bir kulaklık. Diğer ck/cks'lerin de fiyatı yüksekken, en iyisi ckm500 almanız olacaktır. 5-6 ay dinlemiş ve basla netliği birleştirmesi sayesinde çok beğenmiştim.
Acaba ck77den vazgeçmeye yeter mi?pek bulunmayan bir kulaklık sanırım -
forumda desilver nickli arkadaştan cks77 aldım.Şu anda dinliyorum. sh cx300 ile kıyaslandığında 5 hz kadar inebilen baslarıyla bas konusunda daha başarılı bence.Basların tizleri örtmesi gibi bir sorunda pek yok.Malzeme kalitesi daha iyi, kablosu daha kalın ve dolaşma ihtimali daha az.Kulakda bir kulaküstü kulaklığın rahatlığı var. 110 tl fiyatıyla (kutusuz) performans ürünü bence. ..memnunum ! -
quote:
Orijinalden alıntı: badocan
forumda desilver nickli arkadaştan cks77 aldım.Şu anda dinliyorum. sh cx300 ile kıyaslandığında 5 hz kadar inebilen baslarıyla bas konusunda daha başarılı bence.Basların tizleri örtmesi gibi bir sorunda pek yok.Malzeme kalitesi daha iyi, kablosu daha kalın ve dolaşma ihtimali daha az.Kulakda bir kulaküstü kulaklığın rahatlığı var. 110 tl fiyatıyla (kutusuz) performans ürünü bence. ..memnunum !
Oncelikle cevap icin tesekkurler hocam.Acaba iki kulakligida kullandiniz mi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: FearMachine
quote:
Orijinalden alıntı: badocan
forumda desilver nickli arkadaştan cks77 aldım.Şu anda dinliyorum. sh cx300 ile kıyaslandığında 5 hz kadar inebilen baslarıyla bas konusunda daha başarılı bence.Basların tizleri örtmesi gibi bir sorunda pek yok.Malzeme kalitesi daha iyi, kablosu daha kalın ve dolaşma ihtimali daha az.Kulakda bir kulaküstü kulaklığın rahatlığı var. 110 tl fiyatıyla (kutusuz) performans ürünü bence. ..memnunum !
Oncelikle cevap icin tesekkurler hocam.Acaba iki kulakligida kullandiniz mi acaba
onbaşı badocan emirlerinize hazırdır komutanım..hehehe......audio technica cks77 yi öneririm diyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badocan -- 24 Nisan 2013; 11:20:58 > -
Up
Hocam ben kulak üstünü kulak içinden daha çok öneririm çünkü basslar daha kuvvetli olur. Zevklerimiz aynı bass müzikleri bende çok severim. Ve sürekli kulak üstü dinlerim çünkü Kulak içinde benimki düşüyor :D
Bana göre konfor önemli. He nasıl taşıycam diyorsan o ayrı. Boyuna Asacaksın :). He İllaha kulakiçi diyorsan brainwavz ın m' serilerini severim :). Eğer yanlış bildiğim varsa affedin.
KULAKÜSTÜ FOREVER!
:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X