Şimdi Ara

Başlarım böyle serverin oyuncusuna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi neden her oyun bir gerzek çıkıyor. Herkes kafa atmak üzerine oynuyor 5 kişinin arasına atlarken düşünmüyorlar ben full ad rivenim tek yiyebilirim. Neden abi neden böyle cidden merak ediyorum kötü oynarsın anlarım zamanında hepimiz kötüydük bende çok süper olduğumu iddaa etmiyorum ama bir insan düşünemez mi ya doğruyu yanlışı ayırt edemez mi? Neden herkes cengaver gibi atlıyor meydana? Sadece laf olmasın diye support alıyorum çünkü server da herkes faker... Kendi lanemi kontrol etmeyi geçtim diyorum bak xxxx topa çıkıyor geri gel yazıyorum yok abi illa 2 tane farm alacak almazsa olmaz ölse de alacak yanımda ki adc'ye geri diyorum benimle beraber 2 kişi daha pingliyor yok yine de vayne öne doğru q atıp adamı dürtme peşinde tüm riveri wardlamışım adamın midden bota yürüyüşünü görüyor herkes yok abi geri mekanizması yok adamlarda... Bu veletler sadece banamı geliyor abi kafayı yiyecem. Velet dediğim adamların arasında 20-25 yaşında insanlar bile vardır yani benim velet ithamım zekasına. Bir insan bu kadar mı tek düze olur 2-3 şeyi aynı anda düşünemez de sadece saldırmaya yönelik oynar. Hayır madem öyle karakteri koy ortaya zaten kendisi de düz vuruşu atıyor bırakalım onlar yapsın en azından üzülmeyiz lan bunu oynayan bir insan var diye abi yok yani...

çok doldum kusura bakmayın gelip içimi dökeyim dedim bu arada bu dediklerim dia da gerçekleşiyor başka bir şey demiyorum...

• Turklerin cogunun karakteri bozuk weste gec.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyleler ne yazık ki
  • trde diada bile ciddi anlamda silverlık oyuncular var.
    boost mu tesadüfen mi çıktılar bilmiyorum ama yapacak birşey yok xd
    west diası kalite yönünden çok üst düzeydedir tr diasına göre...kendine güvenen weste geçsin.en azından kimse 1 v 5 atlamaz xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinoard

Abi neden her oyun bir gerzek çıkıyor. Herkes kafa atmak üzerine oynuyor 5 kişinin arasına atlarken düşünmüyorlar ben full ad rivenim tek yiyebilirim. Neden abi neden böyle cidden merak ediyorum kötü oynarsın anlarım zamanında hepimiz kötüydük bende çok süper olduğumu iddaa etmiyorum ama bir insan düşünemez mi ya doğruyu yanlışı ayırt edemez mi? Neden herkes cengaver gibi atlıyor meydana? Sadece laf olmasın diye support alıyorum çünkü server da herkes faker... Kendi lanemi kontrol etmeyi geçtim diyorum bak xxxx topa çıkıyor geri gel yazıyorum yok abi illa 2 tane farm alacak almazsa olmaz ölse de alacak yanımda ki adc'ye geri diyorum benimle beraber 2 kişi daha pingliyor yok yine de vayne öne doğru q atıp adamı dürtme peşinde tüm riveri wardlamışım adamın midden bota yürüyüşünü görüyor herkes yok abi geri mekanizması yok adamlarda... Bu veletler sadece banamı geliyor abi kafayı yiyecem. Velet dediğim adamların arasında 20-25 yaşında insanlar bile vardır yani benim velet ithamım zekasına. Bir insan bu kadar mı tek düze olur 2-3 şeyi aynı anda düşünemez de sadece saldırmaya yönelik oynar. Hayır madem öyle karakteri koy ortaya zaten kendisi de düz vuruşu atıyor bırakalım onlar yapsın en azından üzülmeyiz lan bunu oynayan bir insan var diye abi yok yani...

çok doldum kusura bakmayın gelip içimi dökeyim dedim bu arada bu dediklerim dia da gerçekleşiyor başka bir şey demiyorum...

Trnin %90ani malkocoglu gibi 5 kisi arasinda daliyor hep.Bende ahri rengar gibi herolari oynuyorum onceden 1 kisiyi cikarirsam 4 vs 4 atiyozda tf aliyoz yoksa yok yani

• kanka burada böyle şeyler söylenmez. birazdan birileri taşıyamıyorsan haketmiyorsundur, haketsen çıkardın felan yazacaklardır.
  • alakası yok abi taşımakla zaten duo ile girersem de 2vs8 atıyoruz bildiğin. Yani karşı takımda da iyi oynayan bir oyuncu olduktan sonra senin kasman bir işe yaramıyor. Yada biz kassak bile takımın bizle girmesi lazım hani tek tek ölmek yerine 5vs5 atsak belki yine biz bir şeyler yapacaz da karşıda da biraz aklını kullanabilen birisi varsa o öyle olmuyor. Adam diyor midim çok iyidir buyur geç o zaman karşıda ki adam dakika 20 15 kill sorunca da diyor ki napayım adam vuruyor lan vuruyorsa dalma işte yardım bekle abi bundan bahsediyorum ben neden herkes cengaver kimse taktik yapmıyor sanki rpg tarzı oyun oynuyor adamlar tek düze vuruş atıyorlar karşıda ki adam herkes npc sanıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Westte öyle değil ya ben accountumu geçirdim hala orada Diamond 5 Diamond 4 elo seviyesi resmen elohell yemin ederim yukarıya doğru çıkarken oynadığım Gold oyuncuları gördüğüm Diamond 4-5 oyuncularından daha iyi oynuyorlardı ha şu var Diamond 3 ten sonra bende iyi olduğunu düşünüyorum ya da ümid ediyorum
  • quote:

Bir kaç defa yayınına denk geldim ve her defasında batırdı. Birde tuhaf tuhaf tepkiler veriyor.

Zeon cok iyi vayne oynuyo falan diyolarda ben hicbir artisini gormedim vayne oynarken yarim saat izledim 3 tf girdiler 3 undede 1 kill alamadan sacma sapan seyler yaparak kül oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Bir kaç defa yayınına denk geldim ve her defasında batırdı. Birde tuhaf tuhaf tepkiler veriyor.

Zeon cok iyi vayne oynuyo falan diyolarda ben hicbir artisini gormedim vayne oynarken yarim saat izledim 3 tf girdiler 3 undede 1 kill alamadan sacma sapan seyler yaparak kül oldu

Çok iyi oynamıyor ama eğlendirici

• Zeon'un vayne oyunlarina iyi diyenler var... Kardesim 15 yasinda. Haftada 1-2 el lol oynuyor. 2 sezondur tr'de gold. Her sezon max 250 oyun oynayabiliyor. Ona vayne picklesem Zeon kadar oynayabilir. Mekanikleri bilmeden.

Rq yapan Zeon'a "OF ABİ İNANİLMAZSİN. GOSU GORSE KİSKANİRDİ ABİ. ABİ ABİ ABİ." diyenler var. Ve isin kotu yani ben ilk baslarda bunlari troll saniyordum guluyordum. Sonradan bunlarin ciddi olduklarini ogrendim...

• Şu olaya bende uyuz oluyorum baseden koridora kadar totem döşersin ve adam o hat üzerinden gelir gank atmaya saniye saniye görürsün sonra ölüncede küfür edip abuk subuk hareketler yapar bide haklıymış gibi.
  • arkadasim begenmiyorsan erkek gibi cek rpni git weste rahat et burda aglamana hic gerek yok

• Weste geçin olm hala ne Tr si allah aşkına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Zeon'un vayne oyunlarina iyi diyenler var... Kardesim 15 yasinda. Haftada 1-2 el lol oynuyor. 2 sezondur tr'de gold. Her sezon max 250 oyun oynayabiliyor. Ona vayne picklesem Zeon kadar oynayabilir. Mekanikleri bilmeden.

Rq yapan Zeon'a "OF ABİ İNANİLMAZSİN. GOSU GORSE KİSKANİRDİ ABİ. ABİ ABİ ABİ." diyenler var. Ve isin kotu yani ben ilk baslarda bunlari troll saniyordum guluyordum. Sonradan bunlarin ciddi olduklarini ogrendim...

aynen sen ilk 10 macina naruyla duo gir feritle gir o kadar iyi oyuncu degiller o sleeper filab diamond fikan olduguna sasiriyorum uyelik satin alip isim degistiriyolar

• gold 5teyim. bu kadar malı buraya niye koymuşlar merak ediyorum. dakika 20 olmuş 1-10 oynayan 2 kişi var botta totalde 2-20 oynuyorlar. adam 14 kille mide geliyor gravesle. ben karşımdaki lbyi 0-3 hale getirmişim. kendim 110 farmda 3-0-4 oynuyorum. karşı lb 0-3-0 70 farmda. adamlar da nau var. giriyor kule altına ulti atıyor. graves q r yapıyor bitti.

sonra da lose alıyorsun. gel de buna çıldırma. adamlara diyorum birşey yapma ya. al janna yanına. sadece kule altında farm yap. ne agresif oyna ne birşey. sadece farm yapacaksın bu kadar. 0-0-0 oyna ben taşırım seni. yok adam adcyi ilah ediyor. senin bütün emeğin çöpe gidiyor. sonra da vay efendim sakin ol. vay efendim küfür etme. ranked girene kadar küfür etmeyen ben sinir hastası oldum resmen.

1 tane düzgün birisini bulsam kaybetmem duo girerim de. yok arkadaş. tamam herkes her zaman iyi oynayamaz ama ben kötü oynarken beni niye kimse taşımıyor. ben iyi oynadığım da taşımak zorunda kalıyorum hep. bi kere de ben free win alayım. hala katarina banlıyorlar inatla. la birisi cc alsın diyorum. leona alın maokai alın yok arkadaş. adc kalista gibi bir op var. alan yok. velhasıl ağlamaya devam. biraz nasip kısmet meselesi. iyi takım olursa herkes iyi oluyor kötüysen herkes kötü. 15 ranked maç attım. 9 tane win aldım. 1 tanesinde free almışlığım yok. ama free bir sürü maç kaybettim. yapacak birşey yok. biraz sakin olup eğlenmeye bakmamız lazım.

• script kullan kafan rahat olsun
  • xlboxer kullanıcısına yanıt
    Scriptlik bir durumdan bahsetmedim hocam ben oynadığım karakterden zevk almaya çalışıyorum. Ancak elemanlar düşünmeden oynuyor tek gidip ölüyorlar 1vs5 de script olsa ne yazar olmasa ne yazar?
  • xlboxer kullanıcısına yanıt
    Rinoard R kullanıcısına yanıt
    Script kullan kafan rahat mı olsun? Umarım bunu laf olsun diye söylemişsindir.

Türkiye'de oynanan tüm oyunlarda var bu tür tipler ve bunun maalesef bir çözümü sanırım yok. Türkiye'de oynanan oyunların ortalama yaş sınırı 10 ile 25 yaş arası ve bunun getirisi şu, 2000'li yıllardan sonra gelen %90kısımlık yeni neslin tek bildiği şey ''küfür,hakaret, haksız kazanç vs.vs'' Türkiye'de o kadar çok ahlak değerleri daha tam anlamıyla oturmamış insan varki, Aile yaşantısının tüm meyvelerini zaten yakın tarihte ki oynanan tüm oyunlarda görüyoruz. Söylemek istediğim bunun pek lig ile alakası yok tamamen Türk insanların bir araya geldiğinde sadece küfür ve hakaret dışında birşey yapamadıklarını söylemeye çalışıyorum. League of Legends, Dota, Counter Strike ve diğer online oyunlarda her zaman bir popularite kazanmak için türlü türlü şekillere giren oyuncular var. Seninde söylediğin gibi 1vs5 girmeler, gelebilecek bir baskını önceden görüp halen defansif oynamaya çalışmadan ''bana birşey olmaz'' edasıyla oyun oynamalar gibi türlü kalıplara girmiş insanlar var. Bir oyundan kültürü eleştirmek ne kadar doğru diyenler olacaktır elbet, ancak unutulmaması gereken bir nokta var, bu ülkede Pokemon izleyip kendini aşağıya atan ve Knight Online oynayıp Item drop yüzünden kendi clan arkadaşını bulup evinin önünde öldüren insanlar var aramızda. En kötüsüde bu insanlar gün geçtikçe artıyor ve yapılacak bir şey maalesef ki yok!

Söylemek istediklerimi yanlış anlayacak yada siyasi bir boyuta taşımak niyetinde olan arkadaşlara ufak bir dipnot düşmek istiyorum. Sosyal hayatın bir öngörüsü haline gelmiş ve tüm insanların sorgusuz sualsiz kabul ederek oynadığı ve hatta asosyal bireyler haline geldiği ayrıca bunu inatla kabul etmediği kaç tane ülke toplumu var? Söylesin bende ülkemdeki oyun ahlakı bir üst seviyeye çıkıyor diyebileyim... İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dipote -- 3 Temmuz 2015; 18:44:12 >

• Hocam söylediğin her şey kelimesi kelimesine doğru. Bilmiyorum yani bende 20 yaşındayım ama oyunlarla küçük yaştan beri haşır neşirim. Asla bu arkadaşlar gibi davranmadım dediğim gibi söyleyecek bir söz bulamıyorum. Küfür konusunu geçtim oyun içinde bu insanlar yüzünden zamanımız gidiyor. Tamam sonuçta o zamanı oyun oynamak için harcıyoruz ama 20-30 dakika boyunca sonucunu bildiğim bir oyunu oynamaktan neden zevk almalıyım ki? Adam daha pick ekranın da küfür etmeye başlıyor oyuna girdiğimiz de soruyorum neden diye? ............ sebepten afk kalacam oynayın o adama oyun yok.. diyor. Peki bizim suçumuz ne diyorum? Ben istemezsem kimse kazanmaz diyor. Hemen flame atmaya başlıyorlar. Örnek vermek gerekirse dün çok çekişmeli 2 maç oynadım gerçekten zevk aldım küfür hatsafhada olsa da herkes ciddi ciddi oynamaya çalıştı. Oyunun orta safhalarına doğru 15 kill geride olsakta kimse oyunu bırakmadı ve o 2 maçı da +45 dakika gibi bir sürede güzel tf'ler sayesinde almayı başardık. Hemen bunun gazıyla bir oyun daha girelim dedik. Girdik oyuna, (umarım bu arkadaş bu yazıyı okur) Saçma banlar atıp fp den ezreal aldı ve ad kastı. ss vermekten aciz olduğu gibi hala cengaverlik yapıp 5 kill verdiği Zed'e hala kafa tutuyor. En sonunda sordum neden böyle diye? Ne anam kaldı ne babam kaldı. Biz ise pc başında elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz. Bilmiyorum cidden weste geçmeyi düşünüyorum artık. Burada sadece arada muhabbet ettiğim insanlar olduğu için duruyorum ama nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum. West de ne durumda emin değilim herkes öneriyor ama insan emin olamıyor boşa para vermiş olmayayım sonra...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.