Şimdi Ara

BAŞLARDA MANİPÜLASYON SANDIM AMA ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler inceciyim. Ben de ilk başlarda manipülasyon sandım ama oyların zaten %60 küsürü açılmış artık. Adam almış başını gidiyor. Bundan sonraki oyların hepsini inceye yazsan bile anca rteye eşitleniyor.... gitti seçim kabul etmek lazım :)

chpnin sözcüleri bizim sayımımıza göre ist başabaş gidiyo diyor ama onlar sadece %20 açmış.

anadolu ajansı ise %80i açmış. manipülasyon yapacak bişey kalmadı yani anlıyor musunuz?

tekrar geçmiş olsun hepimize. boşuna umutlandık :)

beyler akpli oldugumu birçok konuda söylüyorsunuz da, birincisi bu kanıya nerden vardınız?
    2.si sizce akpli olsam böyle bir konu açmak yerine daha çok damara dokunan , sinir bozucu bir başlık açmaz mıydım?
    mantıklı düşünün biraz. seçimi de mantıgımla yorumluyorum sadece. ülkenin hali maalesef içler acısı. hele ilk turda biterse vah halimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 24 Haziran 2018; 20:33:6 >

• Gezici araştırma şirketi başkanı Murat Gezici halk tv’de.

Daha şehir merkezleri işlenmedi şekilde yorum yapıyor. 2. tur kesin diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim çok ilginç bir şekilde ilerliyor.
  • Ben seni akpli hatirliyorum ama hadi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Açtım, seyrettim biraz. Bu his tüccarı adam duygularınızla oynuyor, haberiniz olsun. Artık CHP'lilerin konuşması gereken şey İnce'nin CHP'de yapacağı ihtilaldir.

• %70 oldu bitti artık seçim.Oynasa oynasa %1-2 oynar bu saatten sonra
  • BAŞLARDA MANİPÜLASYON SANDIM AMA ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erdoğan'la İnce'nin eşitlenmesine gerek yok.Yüzde 50'nin altına inse yeter.
  • az namuslu ol sen ak partilisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Erdoğan'la İnce'nin eşitlenmesine gerek yok.Yüzde 50'nin altına inse yeter.
    rte %48e düşse 2. turda incenin kazanıcağına mı inanıyorsunuz?

rtenin max 45, hadi biraz zorlayalım 46 olması gerekiyor. aksi halde sadece yenilgi ertelenmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Gezici araştırma şirketi başkanı Murat Gezici halk tv’de.

Daha şehir merkezleri işlenmedi şekilde yorum yapıyor. 2. tur kesin diyor.
    Doğruyu Söylese Kanalı Kimse İzlemez ki. Mantıklı Her İnsan Seçim ve Sayım Sisteminin İşlenme Sürecini Bilir. Kalan Oylar Yine Benzer Oranlarla Dağılır. Bölgesel Farklılıklardan 2-3 Puan Oynayabilir Maksimum.

Partilerin Sonuçları AA Gibi Çıkarsa Bi Zahmet Bi Daha Çıkıpta İnsanları Kandırmasınlar. Kanan ve İnanan Çok Var Görünen Durumda. Tek Tarafa Ait Olup Onu Dinlemenin Sonucu.Algı.Her Şeye Rağmen Muhalefet İyi Çalıştı.Meral Ablamın Hakkı İnce ve Chp Tarafından Yendi Biraz Ama Başka Seçimlere Artık Daha İyi Hazırlanacağız.

Birde Daha Önce Gönülsüz Cho ye veya Muhalefete Oy Verip Bu Sefer Coşkuyla Oy Verenler Kalabalık Gösterdi. Sonuç Olarak Değişim %5 lerdeydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.