Şimdi Ara

Başlangıçta Hotmail Şifre istemeyi kaldırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
19.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl kaldırılır bu hotmail şifre işlemi.Birde nası yaptıysa skype ile msn birleşmiş aynı anda online vs oluyor.Nasıl ayıracağım onları?

• Bende çözemedim gitti o sorunu, her ne kadar güvenlik ayarlarına telefon numarası, e-mail adresi ve gizli soru yazmama ragmen bir türlü sistem bilgisayarımı güvenli bilgisayarlar arasına almadı.
  • Her pc açılışında ben şifre girmek zorundamıyım yahu.
  • Valla bulan harbi iyi teşekkür hak ediyor bende bulamadım gitti
  • çözüm var arkadaşlar mobil olduğum için link veremiyorum ama nick motan ve konu ismi sisteme parolasız girmek istermisiniz
    umarım konuyu bulursunuz arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

çözüm var arkadaşlar mobil olduğum için link veremiyorum ama nick motan ve konu ismi sisteme parolasız girmek istermisiniz
    umarım konuyu bulursunuz arkadaşlar.

Sağol hocam ordan yola çıkarak geçici bir çözüm buldum sanırım
  • Buyrun Arkadaşlar.

quote:

Win+R'ye basın ve "netplwiz" yazarak Enter'a basın. "Kullanıcı bu bilgisayarı açmak için..." ile başlayan kutcuğun işaretini kaldırın ve Tamam'a tıklayın. Artık Windows 8'e oturum açarken parola girmeniz gerekmeyecek.

Not:Alıntıdır.

Kaynak : http://www.chip.com.tr/galeri/windows-8-icin-40-pratik-ipucu_2725_12.html
  • üstteki şekilde denemiştim ben olmadı , sonra şu yöntemi izledim ve hallettim ;

denetim masası >> kullanıcı hesapları >> "kişisel bilgisayar ayarlarında hesabımda değişiklik yap" >> açılan sayfada yerel hesaba geç e tıklayın. onay için şifrenizi isteyecek son kez ve açılışta şifre derdinden kurtulacaksınız
  • Benim verdiğim yöntem çalışıyor. Büyük ihtimalle eksik yada hatalı birşey yapmışsındır. Bugün yaptım ben sorunsuz çalışmakta.
  • Bir daha ki kurulumu internete bağlı olmadan yapın o zaman hesap falan sormuyor.
  • Bunu öğrendim iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_34

üstteki şekilde denemiştim ben olmadı , sonra şu yöntemi izledim ve hallettim ;

denetim masası >> kullanıcı hesapları >> "kişisel bilgisayar ayarlarında hesabımda değişiklik yap" >> açılan sayfada yerel hesaba geç e tıklayın. onay için şifrenizi isteyecek son kez ve açılışta şifre derdinden kurtulacaksınız

bunu win8 yüklerken en başta yaptığımız ayarlardan da seçebiliyoruz.yani kurulum sırasında şifre girdiğiniz kısımda yerel hesap oarak aç derseniz sonradan bunu yapmak zorunda kalmıyorsunuz...
  • https://www.youtube.com/watch?v=8Y5CC47_aOU

başlangıçta istenen Microsoft Hotmail şifresini kaldırmak için...
  • https://www.youtube.com/watch?v=8Y5CC47_aOU

başlangıçta istenen Microsoft Hotmail şifresini kaldırmak için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.