Şimdi Ara

Başlangıç Seviyesi Hoparlör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. Ses sistemleri konusunda pek tecrübem yok. Yeni evleniyorum ve evimiz için Tvnin yanına bir de ses sistemi eklemek istedik. Burdan okuduklarımla biraz bilgi birikimim oldu ancak hala ne alacağım konusunda bir noktaya gelemedim. Avryi satın aldık Denon X1400. Ancak hoparlör olarak hiçbir fikrim yok ve kafam çok karışık. 2000TL şuanlık ayırabileceğim bütçe hoparlörlere. Kullanım alanı maksimum 15m2 olacak. Bu sistemi kullanacağım alan ise Bluray Film, Digiturk ve Müzik olacak. Heos desteğini de Abdye gidip geldikten sonra kullanabilirim oradan Heos hoparlör satın alıp. Bu anlatılanlar doğrultusunda Harman Kardon HKTS16 doğru bir seçim olur mu? Bu konuda beni yönlendirebilecek olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.



  • Oldukça benzer durumdaydık. Fakat ben hoparlörleri satın aldım. Söylediğiniz bütçe benim içinde geçerliydi ve tercihimi 2.el Magnat marka hoparlor seti kurmaktan yana kullandım.
    Şuan Sistemim şu şekilde :

    Front: Monitor Supreme 802
    Surruond: Monitor Supreme 202
    Center: Shadow Center 213
    SW: Monitor Supreme Sub 302A
    AVR: Denon Avrx-1400H

    25m2 odanın yaklaşık 10m2'lik kısmında ideal kurulum yapabiliyorum.
    Konu ile ilgili detayları merak ederseniz forumdan @Burakay2015 adlı kullanıcı ile aramızda geçen konuşmayı inceleyebilirsiniz.
    Konu linki :https://forum.donanimhaber.com/sistemim-icin-sub-ve-receiver-tavsiyesi--129982452#130137118




  • thurguth kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 2.El magnatları nerden temin ettiniz acaba? Şuan bir çok iş var ve açıkcası 2.el toplamakta zorlanabilirim. HKTS16 kötü bir tercih mi olur araştırdınız mı? Bir de magnatlar nasıl memnun musunuz?
  • Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt
    Forumdan bir arkadaştan satın aldım. HKTS16 yı araştırdığımda center ve SW nin kotu olduğunu öğrenmiştim. Zaten Magnat302 ile HKTS16 da ki SW ları aynı kefeye koymak pek mumkun değil. Aynı segmentde degiller bence. Magnatda 12inç lik sürü bulunuyorken HKTS16da 8inç di diye hatırlıyorum. Sıfır fiyatı olarak iki set arasında uçurum var zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.