Şimdi Ara

Başlangıç için öneri lazım ( herşey )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, 15 yaşında lise öğrencisiyim zayıf ve cılızım bu yüzden önce kilo ardından vücut çalışmak istiyorum, hata mı olur bu yaşta hafif de olsa boy 1,71 kilo yakın zamanda tartılmadım ama 50 civarı.
    Tek başıma spor salonuna gitmek istemiyorum evde videolara bakarak evde çalışmak istiyorum daha hiçbirşey bilmediğim için nasil,hangi aletlerle,hangi hareketleri ve ne kadar çalışmam gerektiğini benim anlayabileceğim bir dilden yazar mısınız
    Ve son olarak bir beslenme programı istiyorum. Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulsefire Darius -- 3 Nisan 2014; 22:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle karbonhidrat ve protein miktarını belirlemek lazım 50 kilo isen 150 ile 200 gram arasında karbonhidrat almalısın 60 - 70 gramda protein. Barfiks ve şınav ile başla birkaç ay sonra dambıl al kendine ve videolardan çalışmaya başlayabilirsin.
  • Evde vakit kaybetme bence imkanın varsa salonda başla.

• 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    Oncelikle yanitin icin tesekkurler.
    Yakında salon yok otobüsle gitmem gerekiyor hafta içi 5 de evde oluyorum yemek dinlenme derken aksam oluyor ikisini bir arada goturemem diye düşünüyorum evde çalışma ile olmaz mı

• Pulsefire Darius kullanıcısına yanıt
    bi spor market varsa halter z bar ağırlık plakaları ve ayarlı dambıl seti alabilirsin.bütçene göre seçersin.netten seçmek biraz sıkıntı olabilir ama ayarlı dambıl setini alaiblirsin sıkıntı olmaz.hatta bütçen varsa direkt çalışma istasyonu alırsın hepsi içinde olur.ancak bi zaman sonra ondaki ağırlıklar yetmez.genelde 60 kg civarı oluyorlar.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Dambıl seti derken 5x2=10kg şeklinde mi eğer öyleyse kaç kg ile başlamalıyım

• Pulsefire Darius kullanıcısına yanıt
    hayır ayarlanaiblir dambıllar 20 kg felan oluyor.5 kglikler 2 haftada az gelecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulsefire Darius

İyi akşamlar, 15 yaşında lise öğrencisiyim zayıf ve cılızım bu yüzden önce kilo ardından vücut çalışmak istiyorum, hata mı olur bu yaşta hafif de olsa boy 1,71 kilo yakın zamanda tartılmadım ama 50 civarı.
    Tek başıma spor salonuna gitmek istemiyorum evde videolara bakarak evde çalışmak istiyorum daha hiçbirşey bilmediğim için nasil,hangi aletlerle,hangi hareketleri ve ne kadar çalışmam gerektiğini benim anlayabileceğim bir dilden yazar mısınız
    Ve son olarak bir beslenme programı istiyorum. Teşekkürler şimdiden

Merhaba, vücut geliştirme azim ister, disiplinli çalışmak ister. Seni tebrik ederim. Yeni başladyısan bu linkte yeni başlayanlar için vücut geliştirme programları ve hareketleri var kesinlikle takip edip videoları ve yazıları okumalısın. Evde bu sporu yapmayı düşünüyorsan kesinlikle bilen bir kişiden bilgiler ve yönlendirmeler almalısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.