Şimdi Ara

Başlangıç için Honda Cbr 125 r alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde araba alacaktım bütçemde vardı ancak benim almak istediğim arabalara çevremden olumsuz yorumlar geldi bende arabadan ciddi soğudum.Normalde motor almayı düşünmüyordum ancak samimi arkadaşım honda cbr 125 lik motor alacağım dedi geçen öyle gördük yolda baya hoşuma gitti motor.Daha önce hiç motor kullanmadım,Gitsem bu motordan alsam(ehliyeti aldıktan sonra),kullanırken sıkintı yaşarmıyım.
    Sıfır almayı düşünüyorum,Amacım üniversiteye gidip gelmek günlük gidiş geliş 18 km kullancam(ne kadar yakar ? )
    Kesinlikle hız yapmak için almıyorum ulaşım için ve spor salonuna gitmek amacındayım.
    Tavsiye ve Görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 125-250cc başlangıç için uygundur. Sorun olmaz.
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    başlangıç için çok güzel motordur . istesende hız yapamassın boşuna kendini tehlikeye etmış olursun . 125 cc 110 km hız kadar işini görür . bence ilkin ekipmanını al sonra motoru al . acemi için ekipman hayat kurtarır .
    motoplus tan bakabilir bilgi sahibi olabilirsin . honda yamaha veya gis akademiden mutlaka eğitim al derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: darpgen

başlangıç için çok güzel motordur . istesende hız yapamassın boşuna kendini tehlikeye etmış olursun . 125 cc 110 km hız kadar işini görür . bence ilkin ekipmanını al sonra motoru al . acemi için ekipman hayat kurtarır .
    motoplus tan bakabilir bilgi sahibi olabilirsin . honda yamaha veya gis akademiden mutlaka eğitim al derim .

Sağolun hocam bilgiler için ehliyete yazılayım ilk baş dediklerinizi yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    http://www.altinelbiseliadam.com/
    Burda fazlasıyla bilgi bulabilirsin.
  • Bence uygun değil ybr 125 yada cbf150 iyidir özellikle ybr hafiftir kullanımı rahat ve sorunsuzdur bu yüzden bailangıç için iyidir ama bahsettiğiniz motor racingdir yani hız motorudur acemi bir insan için elini gaza bastığı gibi fırlayan bir motor ne kadar doğrudur siz düşünün..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford B-Max alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Ford B Max Alınır mı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.