Şimdi Ara

Başlangıç 400 riot ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım 400 riot vermiş herkese veriyor galiba başlangıçta.hangi karakteri açayım.tavsiyeleriniz neler?şimdi boşuna harcamak istemiyorum.master yi düşünüyorum ama başka öneriniz var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

arkadaşlar oyuna yeni başladım 400 riot vermiş herkese veriyor galiba başlangıçta.hangi karakteri açayım.tavsiyeleriniz neler?şimdi boşuna harcamak istemiyorum.master yi düşünüyorum ama başka öneriniz var mıdır?

Sakin master yi acma rp ile dursun o rp ilerde lazim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master Yi'yi rp ile mi acacaksın ?

• quote:

arkadaşlar oyuna yeni başladım 400 riot vermiş herkese veriyor galiba başlangıçta.hangi karakteri açayım.tavsiyeleriniz neler?şimdi boşuna harcamak istemiyorum.master yi düşünüyorum ama başka öneriniz var mıdır?

rp'ni harcama master yi zaten 450 ip çok rahatlıkla 3-4(belki daha az) oyun oynayarak alabilirsin
  • Rp ni yokmus gibi duşun harcama ilerde lazım olur

• Sürekli oynuyosan günlük xp boost al hızlı level kasarsın
  • Usta yi aç qnq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • suikastci soraka al knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmallKing1

quote:

Sakin master yi acma rp ile dursun o rp ilerde lazim olur

neye lazım olur hocam yeniyim daha oyunda.bir de itibar puanlarıyla da açılabiliyomuş.onla açsam zarara mı girerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

rp'ni harcama master yi zaten 450 ip çok rahatlıkla 3-4(belki daha az) oyun oynayarak alabilirsin

şimdi farkettim hocam öyle yapıcam.karakter tavsiyeniz var mıdır?
  • quote:

390 rp'ye Assasin Master Yi açma da. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpool_boy

quote:

yok 260 lık olanını açarım açarsam 280 de olabilir tam hatırlamıyorum.karakter tavsiyeniz var mı?bir de ip ile açsam zarar girer miyim?lvl düşmesi filan olur mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackpool_boy

quote:

yok 260 lık olanını açarım açarsam 280 de olabilir tam hatırlamıyorum.karakter tavsiyeniz var mı?bir de ip ile açsam zarar girer miyim?lvl düşmesi filan olur mu?

İndirime bu ay girmeyecekler ama girerlerse Akali veya Katarina al.

• Olmaz kardeşim. İP biriktikçe istediğin, oyununda gördüğün, hoşuna giden heroları alabilirsin. Kaybetsen bile level düşme diye bir şey yok oyunda. 400 RP hakkındaki tavsiyem ise onu görmezden gel, açmak istediklerini İP ile aç. Biraz oyunu öğrendikten sonra neden saklaman gerektiğini anlarsın. Master yi ve Jax başlangıç için iyidir öneririm.
  • Oyunu iyice kavramadan kullanma veya illa kullanıcam diyosan indirime giren şampiyonlar olur; onları takip et çok istediğini aç 4800ıplik.Ayrıca o 3iade hakkını sakın ama sakın kullanma erkenden.İleride çok ararsın, 6300lükler hariç kullanma mümkünse.
  • O parayla herkes suikastci master yi yi aciyor :D 520 liklerden begendiginiz var ise bekleyin 260 a dusuyor bazi 520 lik ler onlardan alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar ben açacaklarımı ip ile açayım en iyisi iadeleri de kullanmam hemen
  • r aç q at gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 20 Mayıs 2014; 21:00:21 >
  • Zed al

prolaştınmı her el win yapa yapa 30 a vurursun yada rangar aç
  • İade kesinlikle kullanma 30 levele kadar ip ile aç sonra rp ile açarsın. Bir süre sonra ip daha çok lazım oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.