Bildirim
🔥🔥BAŞLADIII 🔥🔥HEPSİBURADA - EFSANE CUMA 🔥🔥 (137. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yalan dolan, yanarlı dönerli tasarımından fake olduğu belli. Ayrıca bir aksilik çıkınca hakkınızı alıncaya kadar minumum 1 ay uğraştırırlar. Parayı almaları 1sn, iade etmeleri 1 ay. -
Dogrudur,sansliymissiniz.sikayetvar a ve twittera bir goz atmanizi tavsiye ederim benim durumumda olan yuzlerce kisi var.
Urunun meblağısi veya para iadesi onemli degil benim icin ,surekli yalan söylenmesi ve en ufak utanc duyulmamasi bu siteyi bende bitirdi.
Hesabimi da kapatacagim.bu arada bu siteden bu zamana kadar 44 bin liralik alisveris yapmışım.tekel degiller artik,islerimi bunlardan iyi yapan onca kurum var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
webdenal sanki bir aralar sıkıntı yapmıştı (yıllar önce) ve el değiştirmişti (yanılıyor olabilirim) o nedenle bende hep bir çekince oluşuyor :)quote:
Orijinalden alıntı: mito1172
bu arada yazmadım aynı günlerde trentyol ve webden al siparişimde fazla geç kalmadan geldi sadece trentyol biraz kıllık yapsada twitwrden faceden yazınca kargoya verdi 5 gün sonrawebdenal zaten hemen yolladı
gerçi en güvenilir dediklerimiz bazen rahmet okutuyor ya neyse
artık dua edeceksin sorun çıkmasın diye ,sorun çıkmazsa lay lay lom gidiyor ama bir sorun çıkınca çoğu firma suçu müşteriye yükleme peşinde
eskiden satılan mal geri alınmaz denirdi ,şimdi ise kullanıcı hatası modası var :)
ha kel hasan ,ha hasan kel mevzusu gibi :)
-
ben hiç duymadım hocam webdenal dan dolayı sıkıntı ne zaman bir şey yazsam hemen cevap yazıyorlar ve ne zaman kargo dedilerse o zaman kargoda ürün bilemem başkası sorun yaşadı mı o sorun çıkınca müşteriye yükleme olayı bizim yapımızda var hocam onu aşamadık bir türlü maalesef
ama şu da var bizde de çok çakal var kullanıp iade etmek yani bazıları bunu kötü niyetle çok yapınca satıcılar da kimseye güvenemedi ve bu iş ilerledi. bakın amazon 1 yıl sonra bile iade alıp para iadesi yapıyor gerçi bunu duyan bizim çakallar fırsatçılık yapabiliyor işte böyle böyle adımız kötüye çıkabiliyor kısaca dürüstlük hak yememek önemli
-
Mesafeli satis sozlesmesi geregi en gec 30 gunde gondermek zorundaydi.gondermedigi icin nasil yaptirimlar uygulanabilir?
kargo teslim belgesi varsa bir halt yapılmaz bence. ve gördüğüm çok kişi kargom meydanda yok diyor -
34 gün oldu gelmedi hala hazırlanıyor yazıyor ve geleceğini sanmıyorum. 50 TL Çek göndermişler ben de hemen kullandım. Yine satıcı Hepsiburada yazan traş jeli deodorant falan aldım bu sefer aldığım gün hepsijete verdiler ve ertesi gün teslim ettiler. Ama 34 gündür gelmeyen siparişim ne olacak bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: SallieriM
Mesafeli satis sozlesmesi geregi en gec 30 gunde gondermek zorundaydi.gondermedigi icin nasil yaptirimlar uygulanabilir?onun da fiyatı 49,99 TL idi
Bana cek falan da vermediler ben cok mu insancil konusuyorum acaba ,bagirip cagirmak ,hakaret etmek falan mi gerekiyor ? :)
Saka bir yana cekleri kendilerinin olsun bundan sonra bu siteden hicbirsey almam ,aldirmam.
evet 2 tarafta da çok sayıda art niyetli kişiler var ve zaten onların yaptıkları nedeniyle bunları yaşıyoruz
zamanında ben çok söyledim ,bakın böyle devam ederseniz ileride yine biz sıkıntı çekeriz diye ,ancak o tip şahıslar hiç umursamadı ve hala devam edenler var
bu arada benim son kargomda geldi (tam 1 ay sonunda) böylece yılı kapattık :)
ancak artık gözüm korktu ve biraz ara verme niyetim var -
aynen öyle hala yapan var maalesef hadi geçmiş olsun diyelim
ama lazım olunca mecbur alıyoruz hocam yaşadığın yerde ya yok yada çok kazık fiyatta
-
1 ayı deviren kaç kişi var merak ediyorum 33. gün dolu mesela ilginçtir satışı devam eden bir ürün -
yok artık hala gelmedi mi kargonuz?quote:
Orijinalden alıntı: tekkral34
1 ayı deviren kaç kişi var merak ediyorum 33. gün dolu mesela ilginçtir satışı devam eden bir ürün -
41 gun oldu buvun aradim siparisi ve uyeligimi iptal ettirdim.bir daha bu siteyle isim olmaz.
benim 39 gündür ürünüm gelmiyor
bunların yalanlarından bıktım
satışı hala devam eden ürünü bana göndermeyecekler belli ki
ahlak falan kalmamış kar hırsı bunların gözünü bürümüş. paramı gasp ettiler ben bu ürünü ısrarla istediğimi söyledim -
Yuh artık rezaletmiş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
benim yeni favorim www.webdenal.com sitesi adamlar çok hızlı yolluyor ürün bilgisinde 3 gün yazsa da dün sabaha karşı aldım bugün ups kargoyla geldi helal olsun fiyatları da uygun
-
Ben de hepsiburada mağduruyum. Hepsiburada'nın müşteri hizmeti, ürünü satıncaya kadar. Satış sonrası hizmetleri merdiven altı işletmelerin hizmetinden daha kötü. En azından bu tür işletmelerden satış sonrası hizmet alamayacağınızı biliyorsunuz. Efsane cuma biteli 2 aya yakın oluyor halen sonuçlanmamış siparişler var. Biraz işten anlayan kampanya yapacaksa alt yapıyı ayarlar ondan sonra satışa başlar. Yetişemediği yerde yardım alır. Çok kazanıcam diye insanlar mağdur edilmez hatta böylesi davranış daha müşteri kaybettirir. Zaten öyle olacak sanırım. İşlerin yoğun olabilir ama iyi olmasa bile bir bilgilendirme bilgilendirmedir diye düşünüyorum.
25 kasımda birkaç ürünle beraber anakart aldım. Elime 1 aralık tarihinde geçti (bu konuda şanslılardanım). Buraya kadar herşey normal. Aynı gün donanımı kurdum fakat bilgisayar açılmayınca araştırma sonucunda anakartın 3. nesil reyzen işlemcisini çalıştırmak için bios güncellemesi gerektiğini anladım. İzmir içinde bios güncelleme için uğraştım ama ( malesef) yardım alamadım. 3 aralık tarihinde iade talebi oluşturdum hepsiexpresten randevu alınca gelip alacaklarını bildirdiler. 8 aralıkta kendim gönderdim. 10 aralıkta iade talebi için aradılar. Ben de ürüne iade değil servis istediğimi söyledim. 5 ocak tarihine kadar ürünün servis için paketlendiğini söylediler. Tabi arada aradıklarımdan ve attığım mesajlardan bahsetmiyorum. 5 ocakta gelen e-postada ürünü yerkili servise gönderdiklerini ve yasal servis süresinin 20 iş günü olduğunu bildirdiler. 20 gün kendileri paketlediler 20 iş günü de servis diyorlar. Bana göndermek içinde paketleme yapacaklarını düşününce hissettiğim pişmanlığı anlatamam. Macera sona ermedi. Allah hepsiburada mağdurlarına kolaylık versin.
-
öyle yapacağına anakartın tr de varsa servisiyle konuşsaydın keşke hb arıza olmadıkça bios işiyle uğraşmaz çünkü ve servis olayını da uzatabilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X