Şimdi Ara

Baskı Balata. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kolay gelsın hocam
    bana debriyaj merkezıni aldıgım parçacı bı kazık attı
    80 tl parçayı 150 tl sattı
    içim içimi yedı 2 gün sonra gittim azıma gelenı saydım
    utanmaz adama paramıda geri aldım.

sen dıkkat et hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin malı yedek parça alıyorum ben genelde sağlam çıkıyor. mesela arka teker bilyası 50 ye ingiliz malı vardı ben 20 tl ye aldım mis gibi de biniyorum 5 bindir.
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    az önce şirkete gelirken, tesadüf eseri japon otolarının yedek parçasını satan bir yere girdim, tabelaya bakmamıştım.

voleo marka komple set baskı balata bilya, 237 TL + 30 TL şanzıman yağı.

Kendi ustam öpecekti ya beni, aradım saydım sövdüm kapattım.

değişimi yaptıracak sağlam bir yer arıyorum yarın götürücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptân-ı Cihan -- 27 Nisan 2015; 16:25:03 >
  • Kaptân-ı Cihan K kullanıcısına yanıt
    hocam öyle hiç affetmıyorlar
    ben sıze pm attım kafanıza yatarsa gidersınız.

• Stein Einsen bursa üretimi yabancı marka imajı verilerek üretilmiş sanki alman malıymış gibi bir imaj verilmiş. Ben aldım bu baskı balatadan ustaya götürdüm dediki azıcık balata koymuşlar baskı çok ince ben bunu takmam!! Sonra gittim yine orjinal aldım. Durum bu.
  • sanayide kazınlanmamak için;
    1. kural önce ustanıza fiyat sorun size fiyat verdikten sonra sadece işçilik için ne kadar istiyor sorun işçilik için anlaşın. (en az 3 ayrı ustadan fiyat alın)
    2. kural parçayı kendiniz parçacıdan alın tek tek parçacıları gezip fiyat alın üşenmeyin. pazarlık etmeyi unutmayın
    3. kural aracın başında durun sökülenleri değişenleri görün vidaları sıktımı diye kontrol edin.

bu yöntemle 1500 tl denen bakıma 790 tl ödedim kimse kusura bakmasın ama ben parayı kazanana kadar canım çıkıyo öyle kolay harcayamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_2120 -- 27 Nisan 2015; 19:13:11 >
  • Hocam Ankarada yasiyorsaniz usta onerisinde bulunabilirim.

• işçilik dahil 500 liraya insaf diyorsunuz, daha ne istiyorsunuz bilemedim. Baskı balatanın işçiliği kendisi kadar ya da kendisinden çok tutar. Bir buji takmak gibi mi zannediyorsunuz? Motor aksamının 3te biri sökülür bütün, hortumlar, elektronik parçalar, şanzıman ayrılır vs çok teferruatlı uzun süren bir iş, vw 2000 lira çekiyor siz o 500lira veren servisi öpüp başınıza koyun..
  • Yakında benim de başıma gelecek...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.