Şimdi Ara

Basketbolla ilgili profesyonel oyuncuydum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 yıl öncesine kadar profesyonel bir oyuncuydum yaşım 15,1997 doğumluyum çok klüpte oynadım 1.lig klüpleri dahil isim vermiyim şimdi ama yazın başında haziranda bir sakatlık geçirdim 10 aydır basket oynamıyorum yeni yeni düzelmeye başladım tabi eski formum yeteneğim yok ama zaman geçtikçe bu performansa kavuşçam ama sizlerden asıl istediğim şey o eski yeteneğime hızıma zıplama yeteneğime nasıl kavuşabilirim boyum 181 gerçekten çok yetenekliydim crossover olsun orta mesafe şut güç atletik yetenek zıplayınca 287 oluyorum 54 cm sıçramam vardı arkadaşlar eski hızıma performansıma nasıl kavuşabilirim teşekkürler bu arada şuanda lisansım da yok herşey gitti bu sakatlıkla yardımlarınızı bekliyorum acil
    Şimdiden Teşekkürler...

YGS - LYS 2015

• 54 cm birşey değil dostum, 180 im 83 cm sıçramam var, 305 e basıyorum.

Sorunun cevabına gelince, bunu sende biliyorsun.

Çalışmak. Youtube a gir geliştireceğin bölgenin ingilizcesini yaz sonuna workout ekle.

saçma gelebilir ama keyword leri doğru girince örn: basketball shoulder workout" kesin sonuç elde edersin.

http://www.youtube.com/watch?v=T-C5CgUO64k&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=c6xonRsdhjI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=b6JaHXY_b3E&feature=fvwrel

• air alert 3 biliyorum onu ama benim için sakıncalı olabilir kalça kısmı varya bacağın başlangıc yeri orda bir kist tümör oluştu zorlayabilir eskiden yapardım şimdide denerim önerin için zıplamamı düzeltebilir ama hız ve yeteneğim de önemli yardımlarınızı bekliyorum... solak olduğumuda söyleyeim her 2 elimde kuvvetlidir yaşım 15 eski formumu istiyorum daha fazla zıplamak gerçekten hızlıydım ve crossoverlarım hızlıydı guilty önerin için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vino8 -- 14 Nisan 2012; 17:01:05 >
  • 7 yada 8 yaşında başladım nerden bildin ya tofaşta başladım ilkönce seçmeler vardı direk aldılar ordan yükseldim gitti sonra başka klüpler... battı sonra tofaş ayrıldım okul takımındaydım da gördüler aldılar beni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vino8 -- 14 Nisan 2012; 17:39:56 >
    Galatasaray Basketbol Ana Konusu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.