ya bacak kaslarının guclu olması lazım cunku ıyı sıcramana yardımcı olur we bence hawa tabanlı gıy benıım boyum 1.90 kılom 80 cok rahat standart potalara smac basıyorum we potaya smac basarken unutma buyuk adımlarla gir..........
BENCE SİZ HİÇ KAS SAGLIGINI DÜŞÜNMÜYORSUNUZ . AYAGINA AGIRLIK TAKIP KOŞUNCA ( BENDE YAPMIŞTIM BİR ARALAR ) KAS LARINIZ TABİRİ CAİZ SE AGZINA SI*** O YÜZDEN O AYAGINIZA BENCE SAKIN BAGLAMAYIN DİGER PROGRAMLAR OLUR ONLARIN SORUNU OLMAZ
arkadaşlar air alert paralı yaaaa bunun flash videosu yok muuu?
arkadaş ben boy 1.78 kilo 65 ve 3.15 çift vuruyombunun tek idmanı sabır ip ve merdiven bu arada yaş 14
arkadaş 600 çok çok az zıplamanı 1 ayda 40 50cm geliştirmek istiyosan 2000 falan dene
bak unutma her şey şımaç değildir(earl boykıns)ama yinede söyliyi hafta 2 gün hiç birşey yapma günde 1000 ip alışınca çok az gelicek 70 basamaklı merdiveni durmadan 4veyya 5 dfa in çık açma germeyi unutma zıplarken ayağıı yere sağlam bas diğer ayağını yukarı at ve en önemlisi sakin ol çok sakin sonra kanguru hareketi en önemlilerindendir
arkadaş sen yanliş düşünüyon
quote:
Orjinalden alıntı: torpil2
arkadaş ben boy 1.78 kilo 65 ve 3.15 çift vuruyombunun tek idmanı sabır ip ve merdiven bu arada yaş 14
abi sen 120 cm mi zıplıyon
quote:
sen simdi bu boyla 3,15 e cift vurabiliomsn.nası oluyo o.biras zor.hatta baya zor
arkadaşsen bana diyonki 120 sıçrıyon ama esnemeyi saydınmı benim en önem verdeiğim konulardan biride esneme dir kollarım tahmin ettiğinden daha fazla geriliyo yani çok iyi esniyorum
quote:
arkadaşsen bana diyonki 120 sıçrıyon ama esnemeyi saydınmı benim en önem verdeiğim konulardan biride esneme dir kollarım tahmin ettiğinden daha fazla geriliyo yani çok iyi esniyorum
bir insan en fazla ne kadar esneyebilir.
Yaw kardeş anla işte 3.15-1.78=125cm.Kolunu kaldırınca adamın boyunu 2.48 olarak farzet bunu da çıkar 3.15 den.70 cm ediyo.70 cm zıplamak o kadarda zor değil.Esneme derken onu anlatmaya çalışıyo sanırım.
elemanın boy 1.78+80 cm de kolu hesap edersek eder 2.58.. 3.15-2.58=57 düz hesap 60. bende 14 yaşında ki bu eleman 60 cm zıplayamaz.potaya değer ama smaç basamaz. esneme mesneme palavra atıyo... bu arada ben: yaş:17 boy:1.88 kilo:66 şu son sene içinde gördüğüm tüm potalara asıldım, çoğunda top yoktu çünkü....
Vallahi sallıyomu sallamıyo mu bilemiicem ama ben 12 yaşında 70cm zıplayanını biliyorum.Sallayıp sallamadığını bilemiicem tabii ki arkadaşın.
Esneme en fazla 10 cm kadar olabilir..Ayrıca 178 boyunda bir insanın kolu 70-80 cm olamaz taş çatlasa 55-60 cm olur oda en fazla..Ki 14 yaşında Vince Carter bile 110 sıçramıyordu..İnsanın kasları izin vermez insan anatomisine aykırı bir şey söylediğin 14 yaşında olamıyacak bişey..Bari yaşınıda biraz büyümüş sallasaydın 16 felan diye ..
arkadaslar benim boyum 1.80 we 62 kiloyum 14 yaşındayım babam benim yaşımda 80 cm şıçrıyomuş ama ben okadar sıcrayamıyom we babam annem 1.68 bn 1.80 3.05 potanın filesine değiyom smaç basmak için naaapmalıyım bn en fazla 25 cm şıçrıyom yardım edin 1 de kolum 62 cm
Ya smaç basmakta bişey yok yani özel bişey çok kasma kendini ciddiyim...
boyum 1.75 55kg'yim...okulda sayılı zıplayanlardanım..ama hiç bi kasacak çalışmada yapmadım bugüne kadar..ve çembere değiyorum bende..tek elimle asılabilirimde ama smaç için topu tutabilmem gerek..ve elim tutmak için küçük..yine de halimden memnunum çünkü ben PGyim...benim için önemli olan oyunu nası yönlerdirdiğim ve yaptığım hız şovu,verdiğim paslar...sayıyı da takmam...yenmek umrumda...
beyler sıçramama inanmayan varsa bahçeli evlerdeki çavuşpaşa parkına gelip görebilirsiniz hep ordayım