Şimdi Ara

Basketbolda iyi olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tavsiye verir misiniz, baskete yeni başladım sayılır. Şu turnike olayını bir türlü yapamıyorum, yani adam olunca yapamıyorum. Arkadaşlarıma bakıyorum 3-5 kişinin arasından girip atıyor ben deniyorum ama olmuyor, veya teke tek maçta adamı geçemiyorum, ne tavsiye verirsiniz bu konuda, top hakimiyeti vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çift basket topu ve bir tenis topu ile sıkı çalışmalar var hakimiyet gelişir sürekli basketbol videosu izleyip hareketlere bakıp yapmaya çalış birebirde turnikede en etkili bence yuro sitep hareketi önünde 3-5 adam varsa zaten riskli potanın altına girip bırakmak potanın az uzağında göz yaşı damlası dene veya Irving gibi turnikeye giderken aniden Dur şut atabilirsin seçenek çok izlemeden öğrenemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlak isen önce sol elle top hakimiyetini geliştirmen gerek. Ayrıca basketbol sadece oynamayla gelişmez. İzlemen gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdakinin aynısı
    Artı olarak, 5 kişinin arasından turnike atan arkadaşın varsa ya arkadaşının boyu 2 metre ya da o 5 kişi futbol oynuyor.
  • Jack-White kullanıcısına yanıt
    Öncelikli olarak top sürme işini iyi yapman gerek. Durarken ve ani hızlanmalarda top sürmeni geliştir, adımlamanı iyi ayarlaman gerek. Basketbol maçları izle, ya da temel basketbol videoları vardır bulabilirsin internette rahatlıkla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Yukarıdakinin aynısı
    Artı olarak, 5 kişinin arasından turnike atan arkadaşın varsa ya arkadaşının boyu 2 metre ya da o 5 kişi futbol oynuyor.

Hocam ben 186yım o da 184 falandır, ayrıca bu arkadaş yıllardır oynuyor ve okulda 5 kişinin arasından geçip atıyor, okuldakilerin geneli tırt zaten rahat atıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.