Şimdi Ara

Basketbolcular Baksın!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
15.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de smaç basmak amacım değil zamanında yarı-profesyonel basketbol oynadım sınavlardan takımlara giremedim.1997 doğumluyum 179-180 boyum var zıplama yüksekliğim evde ölçtüğüm kadarıyla en az 250-260(parmağının en uç noktasından yere kadar.)Sizce nasıl.Bu ayz sınavlar bittikten sonra tekrar başlayacağım.Kilom yüksek,ama buna rağmen çok hızlı koşarım.80 kiloydum 78'e düşmüşümdür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burakobe

    Ben de smaç basmak amacım değil zamanında yarı-profesyonel basketbol oynadım sınavlardan takımlara giremedim.1997 doğumluyum 179-180 boyum var zıplama yüksekliğim evde ölçtüğüm kadarıyla en az 250-260(parmağının en uç noktasından yere kadar.)Sizce nasıl.Bu ayz sınavlar bittikten sonra tekrar başlayacağım.Kilom yüksek,ama buna rağmen çok hızlı koşarım.80 kiloydum 78'e düşmüşümdür.


    260 çok az ben ilk smacımı bastığımda 1.78dim, potanın 3.05 olduğunu düşünürsen 3.20 filandı benim max yükseklik. Daha fazla geliştirmen lazım bacak kaslarını,kiloda vermen gerek en azından 75 e inmelisin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anil1905

    arkadaşlar 1995 eylül doğumluyum boy 1.98 kilo 80 olduğum yerde çemberi çift el çekiyorum ama smaç vuramıyorum nedense bi türlü vuramadım çok sinir bi durum bi yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım.haftanın 6 günü kluple antreman yapıyorum antalya bşb deyim.

    ön bacak ve calf kaslarını kuvvetlendirmen yardımcı olur yaşına göre çok iyi boyun var spor salonu tavsiye edebilirim istersen antalyada
  • ben 1.69 Boyundayım 18 yaşındayım iyi sıçradığıma inanıyorum ama daha iyi sıçrayabileceğimede 1.69 a 55 kiloyum çembere dokunduruyorum parmaklarımı ama asılamıyorum ne gibi bi antreman yapmalıyım daha yükseğe sıçramak için cevap bekliyorum teşekkürler.
  • benm boyum 184cm 60 kiloyum ama rahatlıkla standart potaya smac basıyorum.bu işin kiloyla fln ilgisi yok.sadece calışma ve saglıklı beslenme.vince carterında antremanıda olan air alerti tavsiye ederim :)
  • ben 13 yaşındayım 1.70 boyum var bayağı yükseğe sıçrıyorum filenin en sonundan çembere bağlı olduğu yerden çekebiliyorum ve küçükler liginde lisansli basketbolcuyum yıldız takımlarlada maça çıkıyorum yaşıtlarımdan çook dahA önce smaç basmak istiyorum. bunun için neler yapmam gerek koçum bana daha küçüksün şınav ve mekik çek diyo ben yaptığım halde bi farklılık olmuyo sız ne önerirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besketçiiii

    ben 13 yaşındayım 1.70 boyum var bayağı yükseğe sıçrıyorum filenin en sonundan çembere bağlı olduğu yerden çekebiliyorum ve küçükler liginde lisansli basketbolcuyum yıldız takımlarlada maça çıkıyorum yaşıtlarımdan çook dahA önce smaç basmak istiyorum. bunun için neler yapmam gerek koçum bana daha küçüksün şınav ve mekik çek diyo ben yaptığım halde bi farklılık olmuyo sız ne önerirsiniz


    Yaşın daha ufak. Büyükleri dinle, öncelikle basketbolun ince detaylarını iyi kavra. Herşey zamanı gelince olur. Air alert gibi programlarıda sakın deneme.




  • Ben 15 yaşındayım boyum 1.70 kilom 54 kilo alamıyorum kilo alırsam boy da uzar diyolar..ve çok atletiğim yani sıçramam iyi sizce yapabilirmiyim bu işi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnm boyum 179 kilom 72 73 sizce basket için iyimi
  • Yaşım 16 Boyum 1.94 kilo 86 potayı tek el çekebiliyorum ne tavsiye edersiniz smaç basabilmek için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homicide kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın yazdığına bakma :D yani kilo alırsan aha az zıplarsın. Daha ağırlaştığın için. Zıplama programları var bi sürü nette onlardan birine çalışabilirsin fakat 1.85 boyla sadece panyaya dokunabiliyosan işin zor benden söylemesi.
  • Benim boy 1.75 civarıyken olduğum yerden zıplayarak panyaya çok rahat avuç içi değiyordum sırrı ise bisiklet sürmek, bol bol bisiklet sür..
  • benimm yaş 16 boy 173 kilo 55 boyumm busaatten sonra uzarmı??????????? uzarsa kaç santim yardım edin lütfen
  • Doğru tekniği bulup taklit ederek Bol tekrar yapın,yüzlerce hatta binlerce defa..
  • Arkadaşlar ben 14 yaşındayın 1.80 boyum 98 kiloyum Kalıplıyım 5-6 senedir kulüpte basketbol oynuyorum zıpladığım zaman fileyi çok rahat çekebiliyorum 10-15 cm daha zıplasam çemberi çekecem.Ben spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama 100 kio altına girmek için değil kilo verip bi 80-85 kiloya düşmek istiyorum.Bana uygunmudur.
  • yaşın çok ufak zaten ağırlık için sadece kardiyo ve kendi vücut ağırlığınla çalışırsan etkisini görürsün
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.