Şimdi Ara

Basketbol oynarken lens takmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben gözlük takıyorum,maçlarda da gözlüğe izin vermiyorlar.Geçen sene lens almıştım,basketbol oynarken takarım diye ama
    sakatlığımdan dolayı pek takma şansı bulamadım.Aranızda spor yaparken lens takan var mı?Birinin eli gözüme çarptığında sorun olur mu?
    Maçın ortasında lens düşmesin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarist999 -- 18 Eylül 2011; 13:37:33 >

• Arkadaşım takıyordu maç sırasında bir sorunda olmuyordu .
  • Sorun olmaz bence
  • Bizim bi arkadaş da lens ile oynuyordu.Bi maçta elim gözüne çarptı, lensi düştü ama çok nadir olacak birşey.Tüm yıl oynadık sadece bi kere böyle bir şey oldu.Çok hareketli biri olduğu için bi kaç kere daha darbe aldı gözüne ama hiç bişey olmadı.Fazla sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I See You

Bizim bi arkadaş da lens ile oynuyordu.Bi maçta elim gözüne çarptı, lensi düştü ama çok nadir olacak birşey.Tüm yıl oynadık sadece bi kere böyle bir şey oldu.Çok hareketli biri olduğu için bi kaç kere daha darbe aldı gözüne ama hiç bişey olmadı.Fazla sorun olmaz diye düşünüyorum.

İşte ben de Tony Parker gibi sık sık penetre yapmayı seven bir oyuncuyum o yüzden biraz korkuyorum.
    Lensler yüzünden içeri penetre yapmaktan çekinmem inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Arkadaşlar ben gözlük takıyorum,maçlarda da gözlüğe izin vermiyorlar.Geçen sene lens almıştım,basketbol oynarken takarım diye ama
    sakatlığımdan dolayı pek takma şansı bulamadım.Aranızda spor yaparken lens takan var mı?Birinin eli gözüme çarptığında sorun olur mu?

resmi maclarda gözlüge izin verildigini gördüm ben
  • Gözlüğe nasıl izin vermiyorlar ya dayanakları ne ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Topu Tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal gözlüğe izin vermezler tabi. Şu spor için tasarlanan gözlükler var arkadan bağlanıyor filan. Onlara izin verirler ama en rahatı lenstir. Düşme olasılığı çok düşük merak etme. Anca düşürecek şekilde el, parmak filan gelirse çıkar ki ben kaç yıldır kimsenin gözüne el çarptığını filan görmedim oynarken. Sorun olmaz
  • Yok hacı bir sorun olmuyor takabilirsin öyle bir elin gözüne gelmesyle kolay kolay bişey olmaz parmak girerse sorun olur kol çarpmasıyla bişey olmaz.Aslında senin rahat olmana bağlı rahat olursan hiçbirşey olmaz , eğer ay şu gözüme çarpmasın şununki çarpmasın diye kaçarsan daha çok sorun olur sana çık ve oyununu oyna hücumla maç savunmayla şampyonluk kazanılır haydi allaha emanet
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Arkadaşlar ben gözlük takıyorum,maçlarda da gözlüğe izin vermiyorlar.Geçen sene lens almıştım,basketbol oynarken takarım diye ama

cok set bir spor yapmıyorsanız kullanmanıza bir mani yok. gaz gecirgenligi yukske bir lens alırsanız konfor acısından rahat edersiniz.. ornek olarak Air Optix Aqua (50 TL.), Night&Day(80 TL.) ve ya Acuvue Qaysy(53 TL.) olabilir.
  • Hiç 1 şey olmuyor.Aksine 3 lüklerim gelişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.