Şimdi Ara

Başkasının emrinde çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başkasının emrinde çalışmak çok kötü bence

Suni yap bunu yap , onu yaptinmi , neden geciktin ,izin isterken sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi işini kurcan o zaman

• Ride Or Die kullanıcısına yanıt

Adam sana 3000-4000 lira veriyor resmen seni sahipleniyor artık onun maliymişsin gibi

• Kardeşim katılıyorum (sanki bi tek benmişim gibi ) tamam herkes çalışıyor aynı durum da ama bu beni fena etkilyor
    Eskiden olsa yani kendi evime çıkmadan evli olmadan canımı sıkanın canını sıkardım işime gelmeyen yerden beni ezmeye çalışan yerden çıkar giderdim
    Şimdi ev kirası faturalar çoluk çocuk yaş 30 adam ne dese eyw diyoruz ve o kadar şansızım ki 30 sene yaşamışım bir 30 sene daha yaşasam yemin ederim ki bu kadar egolu kinirli kendini beğenmiş
    İnsanlara tepeden bakan hor gören
    İş yerinde işçisine 0 değer veren parayı cebe doldursun da işçi 12 çalışmış dinlenme molası kullanmamış 5 kişilik işi 2 kişi yapmış umursamayan 2 patronum var bizim birde birlikte ve çalışan sayısı az olduğundan sürekli iletişim halindeyiz

Kendimi köle gibi hissediyorum
    Mutsuz ev iş iş ev moduna soktum kendimi saldım gitti

Maaşımı zamanın da vermez mesai 1 sene sonra en ufak şeyi bıdı bıdı yapar artist artist hareketler

Kendi işimi kurayım desem para yok
    Güç yok ve bu ömür boyu sürecek
    Ölmeden mezara girdik anlaşılan

Ufaktan ufaktan kensi işimi yapmaya araya sıkıştırmaya çalışıyorum
    İnşallah olursa o zaman........

• Aesinq kullanıcısına yanıt

Valla hocam hayat çok zor , Türkiye'de dahada zor

Birde her sabah işe gitmekte çok sıkıcı , üstelik hergün değer kaybeden , enflasyon karşısında tecavuze uğramış TL için

• Bekleyin moruk az kaldı kurtulcaz bu düzenden

Başkasının emrinde çalışmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla benim yaşım 21 pek fazla işte çalışmadım ama gördüklerimi söyleyeyim. İş veren elemanına iyi bakmazsa o işten yeterli verimi alamaz. Eleman hep savsaklar.

Mesela pazar yerinde iki pazarcı vardı. Birisi elemanına sürekli emir kipi kullanırdı kasayı indir al götür falan diye. Ekmek arası domates peynir falan yediriyordu. Bu elemanda 20 30 lira çarpıyordu kasadan ona inat.

Diğer pazarcı elemanına paşam,reis, başkan diye hitap eder getirebilir misin yapabilir misin derdi. Yemek olarakda döner, köfte falan söyler elemanın karnını doyururdu üstüne seyyar tatlicidan 2 tatlı alır yerlerdi. Bu elemanda deli gibi satış yapardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gemide çalışmak!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crux07 kullanıcısına yanıt

Bizi. İş yerine 10 kişi girdi 1 hafta kalmadan küfür edip kaçtı biz 4 senedir her haltına katlandık biz ama kıymet bilen yok

Patronun arkaşı geldi çalışmaya 1 ay sonra lanet olsun dedi ben bunların böyle insan olduğunu bilmiyordum dedi çıktı gitti

4 sene verdiğim emeğin karşılığı 3 kuruş anca faturama Kirama karnımı doyurmaya yetti Allah büyük elbet bir gün bizede güler Şans

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.