Bildirim
Başkanlık Sistemi Hakkında Bilgi Vermek istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başkanlık sistemi dünyadaki en iyi sistem olsa dahi, Türkiye için en tehlikeli sistemlerden biridir. Çünkü bizim insanımız otoriteye, despotluğa bayılır. İçimizde vardır biat etme, ettirilme isteği. Parlamental sistem de dahi tek adamlık otoritesine sahipken, başkanlık sisteminde ne olur kim bilir. -
Okuyamanlar lütfen video'yu izlesin ve kısa olarak şöyle söyliyeyim
Ülke kendi içinde paramparça olucak yani eyaletlere bölünücek istiklal marşı gidicek. Her Eyalete bir Bayrak getirilicek. Emirler sadece tek bir kişiden çıkıcak oda tayyip'ten ve hükümetin düşmesi söz konusu bile olmiyacak tayyip ne derse eyvallah diyeceksiniz
Kısacası dikdatörlüğe geçiş sistemi Türklüğü bitirmek için ellerinden geleni yapıcaklar ülkeyi istediği gibi yöneticek kimse ona karşı koyamicak tamamiyle
tayyip'in yaptığı şeyi halk isyan etse istemese bile tayyipin düşmesi söz konusu bile olmicak o yüzden iç savaşa doğru gidicek ülke
Demir bir koruma kalkanına bürünücek ve demir kalkan asla kırılmiyacak tamamiyle ülkeye hakim olucak herşey onun emrinde olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 6 Ağustos 2015; 18:53:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Başkanlık sistemi dünyadaki en iyi sistem olsa dahi, Türkiye için en tehlikeli sistemlerden biridir. Çünkü bizim insanımız otoriteye, despotluğa bayılır. İçimizde vardır biat etme, ettirilme isteği. Parlamental sistem de dahi tek adamlık otoritesine sahipken, başkanlık sisteminde ne olur kim bilir.
Bu Ülke başkanlık sistemini kesinlikle kaldıramaz çünkü çatışmayı hızlandırır heleki Türkiyenin içinde Terör yuvaları varken
Gizli örgütler varken Başkanlık sistemide ülkeye gelirse Tamamiyle İÇ SAVAŞA kadar sürüklenir eyer bir ülkeye başkanlık sistemi gelmesi gerekiyorsa ;
O Ülkenin içinde Herhangi bir askeri yapılanma vs olmaması gerekiyor'ki Türkiye için bu çok büyük bir tehlikeli sistem.
Türkiye saf ırkları belli bir bölgede konumlandırıldığı için bölünmeye hemen hazır
Bu Ülkenin tek bir bayrağı olması gerekiyor Oda TÜRK bayrağı Yönetim sistemi ve adı CUMHURİYET olması gerekiyor buda parlementer sistem'de olucak. Ve bu sistemi güçlendirmemiz lazım
Ayrıca Büyük ortadoğu projesinin bir amacıda türkiyeyi 12 eşit parçaya bölmektedir yani sadece ilk olarak kürdistan kurulup daha sonra israile teslim etme değildir. Bu Projenin bir maddeside Türkiyeyi kendi içinde eyalete bölmektedir'ki buda başkanlık sistemi ile olur.
Başkanlık Sistemi çok ileriki yıllarda belki düşünülebilir ama toplumun modern akıllı bir toplum olması gerekiyor
tayyip kendisine karşı konulmasını istemediği için kendini demir bir yıkılmaz kalkana bürümek istiyor. Türkiye için en iyi Yönetim Sistemi Parlementer
Şu anki halde bile terör olayları insanların silahlı kavgalarına karşı koyamıyoruz ulan daha sonra ne olucak.
Ayrıca PKK Bu modeli istediği için IRAK'daki bölgeyi puzzle gibi bizdeki doğu bölgesi ile birleştirerek bağımsız komunist kızıl kürdistan kurmak istiyor oradanda israile teslim edilicek
Tayyip tek başına iktidar olamadığı için barzaninin oradada seçimler iptal olmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 6 Ağustos 2015; 18:59:58 >
-
Dikkat : *dnan Okt*r ve A9 içerir , Kedilerde var adamın işmi **** çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mareşal -- 6 Ağustos 2015; 19:04:21 > -
Halkin refah ve bilinc seviyesi baskanlik sistemine hazir degil. Ayrica ortadogu batakliginin dibinde oldugumuzu da unutmamak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 6 Ağustos 2015; 19:14:01 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mareşal
Dikkat : *dnan Okt*r ve A9 içerir , Kedilerde varadamın işmi **** çıkıyor
Hocam onla ne alakası var sadece oradan video'yu koydum diğer internetten kaynaklara bakarakda okuyabilirsiniz hepsi doğru söz hepsi aynı zaten sadece video olarak koydum. Bu konuya örnek olsun diye videolu olarak hazır bir şekilde vardı Biri yazılı kaynak diğer görsel aynı
not : Güldürdün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 6 Ağustos 2015; 19:21:06 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Pacino
Halkin refah ve bilinc seviyesi baskanlik sistemine hazir degil. Ayrica ortadogu batakliginin dibinde oldugumuzu da unutmamak gerek.
Aynen hocam inşallah gelmez eyer gelirse neler olur tahmin bile edemem Abdullah gül zaten şunu demişti ;
-
Yavaş yavaş etrafa yaymaya başlamışlar bile! Nasıl bir insan bunlar yahu!
Wikipedia sayfasında bakın ne buldum
-
Hocam sen otobüs değilmisin ? ne işin var başkanlıkla -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mareşal
Hocam sen otobüs değilmisin ? ne işin var başkanlıkla
Yok Ben Türkiye Cumhuriyeti VATANDAŞIYIM.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X