Şimdi Ara

Başkanın Uçağı Havalanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Robinho transferinin rafa kaldırılmasından sonra hızlı bir şekilde harekete geçen Başkan Yıldırım Demirören ve ekibi rotayı Almanya`ya çevirdi. Başkan Yıldırım Demirören`in uçağı şu sıralarda Almanya`ya doğru hareket etmek üzere. Aldığımız bilgilere göre Grafite ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, Alman Milli Takımı`nın önemli golcülerinden birini renklerine bağlamak üzere.

Gelişmeler Haber1903`de...

-HABER1903-

• ulan haber 1903
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42381851/tm.htm

Ben buraya sonradan açmış. Linkdeki konuyu şikayet edin ki arkadaşlar silinsin konu.

Miroslav Klose olabilir mi?
  • ben geliyorum ben
  • ben geldim 8 yıllıgına imzayı attım. yarın metro turizmle 8 otobüsüne bineceğim tesislerdeyim
  • haberde adı geçen golcü klose gelmesin daha iyi klose 33 yaşına gelmiş adam ne yapalım allah aşkına kloseyi.
  • Beşiktaş forvet transferi için rotasını Bayern Münih'in tecrübeli golcüsü Miroslav Klose'ye çevirdi. Bugün Arjantinli futbolcu Mathias Delgado'nun sözleşmesini karşılıklı fesh eden ve bir süredir transferi için uğraşılan Robinho'dan vazgeçen siyah beyazlı yönetim Klose'yi transfer listesinin en başına aldı.

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Schuster'in isteği doğrultusunda Bayern Münih forması giyen Miroslav Klose ile temasa geçti. 32 yaşındaki Alman futbolcu 2007 yılından bu yana Bayern forması giyiyor. Alman ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2011'de bitecek olan Klose'nin bonservis bedelinin 4,5 Milyon Euro civarında olduğu öğrenilirken, siyah beyazlı yönetimin bu bedeli düşürmeye çalıştığı ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtilirken, futbol komitesinin bu akşam veya yarın Almanya'ya giderek Bayern yönetimiyle görüşeceği öğrenildi.

Öte yandan özel işleri için Almanya'nın Münih kentinde bulunan Basın Sözgücüsü Mete Düren'in de yarından itibaren futbol komitesiyle birlikte bu transferi gerçekleştirmek için yapılacak çalışmalara katılması bekleniyor.

DÜNYA KUPALARININ EN GOLCÜ İKİNCİ FUTBOLCUSU

2010 Dünya Kupası'nda Almanya adına 4 gol kaydeden Klose, dünya kupaları tarihinde attığı 14 golle 15 golle kupa tarihinin en çok gol atan oyuncusu olan Ronaldo'nun ardından ikinci sırada yer alıyor. Tecrübeli golcü 2001'den bu yana formasını giydiği Almanya Milli Takımı'nda ise 101 maçta 52 kez fileleri havalandırmayı başardı. Başarılı futbolcu kariyeri boyunca sırasıyla FC Homburg, Kaiserslautern, Werder Bremen ve Bayern Münih takımlarında forma giydi.

ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klose iyi iş yapar, havatoplarında çok etkisiziz,

forzada robinho yazısı var haber1903 de gülegüle robinho ne iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

ben geldim 8 yıllıgına imzayı attım. yarın metro turizmle 8 otobüsüne bineceğim tesislerdeyim

Süpersin, canım sıkkındı keyiflendirdin, Allah'da seni güldürsün...
  • Haber1903 ile Beşiktaş yönetimi ortak çalışıyor gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux

Haber1903 ile Beşiktaş yönetimi ortak çalışıyor gibime geliyor.

öz önce canlı yayında söylediler zaten. almanyadan alınacak golcüyü biliyorlarmış ama yazmayın demişler
    gutidede benzer diyaloglar geçmişti
  • klose yaşlı maşlı ama iş yapar ki. bitiriciliği yeter.nobre gibi kazmalara kalmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Robinho transferinin rafa kaldırılmasından sonra hızlı bir şekilde harekete geçen Başkan Yıldırım Demirören ve ekibi rotayı Almanya`ya çevirdi. Başkan Yıldırım Demirören`in uçağı şu sıralarda Almanya`ya doğru hareket etmek üzere. Aldığımız bilgilere göre Grafite ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, Alman Milli Takımı`nın önemli golcülerinden birini renklerine bağlamak üzere.

Gelişmeler Haber1903`de...

-HABER1903-

tamamlanmasından sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux

Haber1903 ile Beşiktaş yönetimi ortak çalışıyor gibime geliyor.

öz önce canlı yayında söylediler zaten. almanyadan alınacak golcüyü biliyorlarmış ama yazmayın demişler
    gutidede benzer diyaloglar geçmişti

Yok benim düşüncem yönetimin dikkatlerin biraz olsun Robinho üzerinden dağılmasını istemesi... Fiyatın çok artmaması için böyle bir ortak çalışma hazırlamış olabilirler...
  • Başkan şu an bizde, anlaşmak üzereyiz. Yönetimden iki kişi daha var onlar da zaman geçirmek için içeride Pes atıyorlar.
    Ben GTX480'li 6 çekirdekli sistem istiyorum, başkan en zon GTX470'e çıktı, işlemci de 4 çekirdek.
    Eğer anlaşırsak yarın 500T ile geliyorum.
  • robi liverpool maçının kadrosuna alınmamış.bu bi işaret miii
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Beşiktaş forvet transferi için rotasını Bayern Münih'in tecrübeli golcüsü Miroslav Klose'ye çevirdi. Bugün Arjantinli futbolcu Mathias Delgado'nun sözleşmesini karşılıklı fesh eden ve bir süredir transferi için uğraşılan Robinho'dan vazgeçen siyah beyazlı yönetim Klose'yi transfer listesinin en başına aldı.

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Schuster'in isteği doğrultusunda Bayern Münih forması giyen Miroslav Klose ile temasa geçti. 32 yaşındaki Alman futbolcu 2007 yılından bu yana Bayern forması giyiyor. Alman ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2011'de bitecek olan Klose'nin bonservis bedelinin 4,5 Milyon Euro civarında olduğu öğrenilirken, siyah beyazlı yönetimin bu bedeli düşürmeye çalıştığı ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtilirken, futbol komitesinin bu akşam veya yarın Almanya'ya giderek Bayern yönetimiyle görüşeceği öğrenildi.

Öte yandan özel işleri için Almanya'nın Münih kentinde bulunan Basın Sözgücüsü Mete Düren'in de yarından itibaren futbol komitesiyle birlikte bu transferi gerçekleştirmek için yapılacak çalışmalara katılması bekleniyor.

DÜNYA KUPALARININ EN GOLCÜ İKİNCİ FUTBOLCUSU

2010 Dünya Kupası'nda Almanya adına 4 gol kaydeden Klose, dünya kupaları tarihinde attığı 14 golle 15 golle kupa tarihinin en çok gol atan oyuncusu olan Ronaldo'nun ardından ikinci sırada yer alıyor. Tecrübeli golcü 2001'den bu yana formasını giydiği Almanya Milli Takımı'nda ise 101 maçta 52 kez fileleri havalandırmayı başardı. Başarılı futbolcu kariyeri boyunca sırasıyla FC Homburg, Kaiserslautern, Werder Bremen ve Bayern Münih takımlarında forma giydi.

ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA

Şimdi Mete yarın çıkar "Klose gündememizden düşmüştür." der.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrklndr

robi liverpool maçının kadrosuna alınmamış.bu bi işaret miii

Barcelona ya da Schalke'ye gittiğinin habercisi olabilir. Biz Robinho'yu almadık kabullenin artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.