Şimdi Ara

Başkanımız Usta Ntv ne Ntvspor'da TÜM DETAYLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bana göre açiklamaları tatmin edici değildi,ama şunu söyleyebilirim benim gördüğüm yanlış anlaşılmasın nazik,efendi konuşmasını çok iyi bilen bir başkan inşallah Trabzonspora hayırlı olup başarılar ve şampiyonluklar yaşatır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

    Bana göre açiklamaları tatmin edici değildi,ama şunu söyleyebilirim benim gördüğüm yanlış anlaşılmasın nazik,efendi konuşmasını çok iyi bilen bir başkan inşallah Trabzonspora hayırlı olup başarılar ve şampiyonluklar yaşatır.

    Beklentilerin neydi de tatmin olmadın. Aslında bazı konuları çok fazla kurcalamadı ve ısrarla artık sahaya yansımasın mahkemece kararlar çıksın ve o kararların sonuçları uygulansın. Şeklinde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzonda olmamasi gereken bir adam. Cok efendi ve konusmayi bilen biri. Programi ixlemedim ama mantikli
    Konustuguna eminim. Adam garip derecede akilli 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam kısaca diyorki, mahkeme de aziz yıldırım yargılandı TFF, uefa ve CAS ta fener yargılandı. Mahkeme kararı sadece aziz i ilgilendirir, şayet aklanırsa kulübe hiç bir şekilde etki etmez. Kulüp YARGILANDI ve suçlu bulundu ancak cezası uefa da yetki olmadığı için yada onlar yani uefa öyle idda ettiği için verilmedi. Bizim amacımız suçun cezasız kalmaması. Şayet CAS tan bir şey çıkmaz ise fifa ya direk gitme hakkı elde ediyoruz. Yani benim anladığım fener azizin umurunda değil o kendini kurtarmak için feryad ediyor. Buradan da mayısta istifa edeceğim deyip istifa etmeyen azizin yargıtay sonucunu beklediğini ve fenerin taraftar gücünü kendi çıkarları için kullandığını anlıyorum. Hatırlayınız o dönem Tayyip kurumlar ile kişiler ayrılsın kişiler yüzünden kurumlar ve ona gönül verenler ceza çekmesin dediğinde aziz ortaya çıkmış ve buna karşı gelmişti. Ben şike yaptıysam fener için yaptım ayıramazsın demişti

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >





  • Bu başkan iyi niyetli, çalışkan, Trabzon'un faydası için uğraşan bir adama benziyor. Konuşmalarından ben onu çıkardım. Böyle insanlar futbolumuzda daha fazla yer almalı. Bir şu adamın diyalog şekline bakıyorum bir de Aziz Yıldırım'a bakıyorum. Kararı size bırakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.