Şimdi Ara

Başkan acele ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden Terim le dalaşıyor anlamış değilim sonuçta Terim bu sezon için takımın başında olacak şuan hoca değiştirmek mantıklı değil ... ilerde gitmek isterse yerine başkası getirilir bu kadar basit

• terimle dalaşmak ifadesi çok doğru değil, çünkü imza krizinde terim'in hatası büyük. Yine de, bu işin zamansız olduğunu, sezon sonuna kadar beklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • Yahu bırakın böyle işleri. Kimsenin bir yere gittigi yok F.T hala takımın başında

ayrıca yönetimin teklif ettigi sözleşmeyide kabul etmek zorunda degil.

Araları bozuk olsa Aysal ile dalaşıyolar olsa niye yan yana gelsinler Madrid maçı öncesi ?

Belki sezon sonunu bekliyordur. Biz bilemeyizki ne düşünüyolar.

Ünal Aysal sadece diyorki F.T kabul etmez ise hoca getiririz ama daha kimseyle görüşmedik

ee bundan dogal ne var F.T giderse yerine biri gelmiycekmi gelmesinmi istiyosunuz siz mi yöneteceksiniz takımı ?

Kısacası heyecana gerek yok bekleyip görelim. Diger takım taraftarlarının agzına laf vermeyelim.
  • bu hafta bu iş çözülecek öyle ya da böyle
  • Terim acele ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Terim acele ediyor.

ne alakası var adam takım dan ayrılmak istiyorsa şuan zaten gönderirler hoca sezon sonuna kadar çalıştıracağını söyledi

yanlış anlaşılmasın ben Terim i savunmuyorum burada sadece Aysal başkan olayları gereksiz kasıyor bence
  • 4 Maç sonunda bırakmak istemiyor Terim.. Playoff'lara kalırsam oynarım diyor, dünya kupasına katılırsam oynarım diyor.. Başkan'da bunu istemiyor..

Başkanın en iyi yaptığı şey Terim'i getirmekti.. Şimdi tekrar yapacağı en iyi şey onu göndermek olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstifa ve Prim Günü
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ünal Aysal her şeyi prosedürüne göre yapıyor, profesyonel yaklaşıyor. Seçime gitmeden önce istifa etti ve seçimi bekledi çünkü tüzüğe göre davrandı, şimdiFatih hocayla 2. seçildiği dönemde sözleşme imzalamak istedi ama Fatih hoca işi ağırdan aldı, şimdi Fatih hocanın elinde milli takım kozu var ve bunu kullanıyor. Tahminim sezon sonuna kadar sözleşme imzalamak istemiyor çünkü Milli takım Dünya Kupasına giderse orada olmak istiyor, gidemez ise Galatasarayla sözleşme imzalayacak. Benim bu haberler ve olan durumdan çıkardığım özet bu.

Şimdi birde Fatih hocanın genel yapısına bakalım; neyi seviyor ? Tek adam olmayı, herşeyden meshul ve sorumlu olmayı. RTE tarafından Fatih hocaya sunulan teklif ne ? Amatör branştan tutun en üst seviyeye kadar herşeyin sorumlusu ve tek patron olmasını istiyor ! Sonra hiç gündemde yokken daha doğrusu asıl gündem Fatih hoca Galatasaray'ı bırakıp sadece Milli takımı yönetir mi dedikodularının arasından birden bire Aziz Yıldırım çıkıp Fatih Terim TFF'nin başına geçip geçmemesiyle alakalı kurgulanmış bir soruyu cevaplıyor !

Bütün bunlar bana çok enteresan geliyor, işin garibi Ünal Aysal bütün bu sorunlara rağmen olaya profesyonel yaklaşıp Fatih hocayla sözleşme imzalamak istiyor çünkü takımın temelini kuran o ve işinide şuana kadar iyi yapıyor, zaten yapmasa bu tarz ali cengiz oyunları dönmezdi, Fatih hocayı can evinden vuracak bu riskli teklifle gelmezlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

4 Maç sonunda bırakmak istemiyor Terim.. Playoff'lara kalırsam oynarım diyor, dünya kupasına katılırsam oynarım diyor.. Başkan'da bunu istemiyor..

Başkanın en iyi yaptığı şey Terim'i getirmekti.. Şimdi tekrar yapacağı en iyi şey onu göndermek olur..

o zaman baştan 4 maç için izin vermeyecekti 4 maç saçma bir kere adam kurtarıcı olarak geldi eğer 4 maç olursa 2 maç daha mutlaka çıkacak ama dünya kupasına gitme olayı karışık takımların kamp dönemi ile çakışabiliyor sanırım ayrı incelemek gerek
  • Terim de kendince haklı. Benim kendi çabalarımla Dünya Kupası'na götürdüğüm takımı niye başkası yönetsin diye düşünüyor olabilir. Ama şurda hatalı, başta kabul etmeyecektin. 2 senedir senin aleyhine her türlü kararı veren basiretsiz bi TFF'nin emrine girmeyecektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Ünal Aysal her şeyi prosedürüne göre yapıyor, profesyonel yaklaşıyor. Seçime gitmeden önce istifa etti ve seçimi bekledi çünkü tüzüğe göre davrandı, şimdiFatih hocayla 2. seçildiği dönemde sözleşme imzalamak istedi ama Fatih hoca işi ağırdan aldı, şimdi Fatih hocanın elinde milli takım kozu var ve bunu kullanıyor. Tahminim sezon sonuna kadar sözleşme imzalamak istemiyor çünkü Milli takım Dünya Kupasına giderse orada olmak istiyor, gidemez ise Galatasarayla sözleşme imzalayacak. Benim bu haberler ve olan durumdan çıkardığım özet bu.

2. bir teori

Şimdi birde Fatih hocanın genel yapısına bakalım; neyi seviyor ? Tek adam olmayı, herşeyden meshul ve sorumlu olmayı. RTE tarafından Fatih hocaya sunulan teklif ne ? Amatör branştan tutun en üst seviyeye kadar herşeyin sorumlusu ve tek patron olmasını istiyor ! Sonra hiç gündemde yokken daha doğrusu asıl gündem Fatih hoca Galatasaray'ı bırakıp sadece Milli takımı yönetir mi dedikodularının arasından birden bire Aziz Yıldırım çıkıp Fatih Terim TFF'nin başına geçip geçmemesiyle alakalı kurgulanmış bir soruyu cevaplıyor !

Bütün bunlar bana çok enteresan geliyor, işin garibi Ünal Aysal bütün bu sorunlara rağmen olaya profesyonel yaklaşıp Fatih hocayla sözleşme imzalamak istiyor çünkü takımın temelini kuran o ve işinide şuana kadar iyi yapıyor, zaten yapmasa bu tarz ali cengiz oyunları dönmezdi, Fatih hocayı can evinden vuracak bu riskli teklifle gelmezlerdi.

Edit: 2 farklı düşünceyi ayıracak cümleyi (2. bir teori) eklemeyi unutmuşum.

• Terim beni kovmadiklari sùrece gitmem laflarini yapip milli takim basarili olursa dùnya kupasina kacarim dùsúnùyor ki bu ilk söyledigiyle celisiyor. Baskan bence hakli secimi kazandi 2 yillik sözlesme koydu ben varsam varsin anlaminda. Ama hoca imza atmiyor , telefonlarina cevap vermiyor , takmiyorum havasinda. Bunu yaparsan hersey olur , kovulurda. Sonucta basindaki yöneticin , isverenin. (kendi dùsùncem, dùsùncelere saygi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.