Bildirim
Başka Uyku Tutmayan Var Mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
10 gibi test çözerken uykum geldi, devrildim, 3.50 gibi uyandım, hala da ayaktayım. Allahtan ödevleri falan bitirdim de içim rahat
Harbi ya burda nerenin poğaçası meşhurdu -
Bak şimdi yaaa canim pogaca istedi sicak sicak:) -
Şimdi gitmeye de üşendim ya, yatıp uyusam mı. Git gel 15 dk sürüyor. -
çok pis sinir oldum bir oyun kazanmadan uyumam -
quote:
Orijinalden alıntı: n0fx
çok pis sinir oldum bir oyun kazanmadan uyumam
12'de tekrar bu konuya mesaj atar mısın
Not : Hafiften gözler kapanıyor -
Valla üşenmedim şimdi çıkıyorum poğça alacağım yanına da bi çay demlerim sonra 7.30-8 gibi yatarım. -
bende hastanede nöbetçiyim uyumadım 8de mesai bitiyor uykuya akarım akşama kadar -
Aldım 2 kaşarlı 2 patatesli poğaça şimdi çayı demliyorum. Herkese iyi sabahlar. -
Afiyet olsun, konu sakinlerine ve bana şimdiden iyi uykular -
TOEFL geldi, hatun gitti, sigara geldi, uyku gitti. -
Yatıyorum şimdi, uyandığımda yazarım konuya tekrar. Büyük ihtimalle 1 gibi uyanırım. -
kalktım bu saatte kaskımı taktım, çorabımı giydim, eldivenimi taktım, şortumu giydim, kazağımı giydim. şimdi de çıkıyorum bisikletle gezecem. -
gece 4:30 yattım 7:30 da kalktım uykum var ama uyuyamıyorum zombiye bağladım iyice -
Konuyu uplamayı unutmuşum. Dün 7.30'da yattım sabah da 11.30'da uyandım hala ayaktayım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X