Şimdi Ara

Başka bir milletden dünyaya tekrar gelecek olsaydınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 13 Mayıs 2020; 8:37:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yine ne olursa olsun bu milletten gelmek isterdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İngiliz olmak isteyebilirdim türk olmasaydım. Çok basit bir görüş gibi gözükebilir ama böylesi daha iyi sanki...
  • Fin olabilir ya da İzlanda efsane güzel olurdu 5 bin maaş alırdım derdimde olmazdı. Ortadoğu ile muhattap olmazdım missssss

• Milletten ziyade aile daha önemli.Kötü bir ailede dogup Isveç'te yaşasan ne olur.

• Dışarısı inan çok güzel değil, sadece paraları değerli ve refah seviyeleri yüksek.

Doların 2 Euro'nun 2.5 stabil olduğu alternatif bir Türkiye'de doğmak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Dışarısı inan çok güzel değil, sadece paraları değerli ve refah seviyeleri yüksek.

Doların 2 Euro'nun 2.5 stabil olduğu alternatif bir Türkiye'de doğmak isterdim.
    Bizde kültür yok kültür, ortalık cahil kaynıyor. Birsürü sapık tipler geziyor.

Bakın ben Avrupa'da da bulundum. Ekonomik olarak hepsi şu anda bizden iyi durumda istisnasız. Eskiden doğu bloğu refah olarak bizden iyi değildi.

Fakat iskandinav toprakları bana çok daha kaliteli geldi. Aslında ekonomik olarak daha ağır şartları, ama bakıyorsun milletin bir ağırlığı var genel olarak konuşuyorum tabi.
  • Turklugumden asla vazgecmek istemezdim. Baska ulkede dogmak vatandasligim olmasi olabilir ama Turk olmamak istemezdim. Ataturk gibi bir lideri olan baska millet olmadi dunya tarihinde. Ataturkle ovunemeyecegim dunyayi neyleyim.
  • izlanda, danimarka, norveç vb
  • Kongo

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Hocam Afrikada ne işin var Kuzey Afrika ile Güney Afrika fena değilde ortası hiç iyi değil söyleyeyim yerli kabile dolu her yer.
  • İskoç olmak isterdim. Kültürleri filan güzel. Refahları da benim için yeterli seviyede.
  • İsviçre, kanada, izlanda, norveç

• Yine Türk olmak isterdim ama şimdiki zamanda değil

• Herhangi bir iskandinavya ülkesine ait bir millet olmak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu mesaj silindi.
    Başka bir milletden dünyaya tekrar gelecek olsaydınız

Almanya da yaşayıp biraları götüren müslüman türke bak.
  • İsveçli olmak isterdim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.