Şimdi Ara

BASIT KIZ KONUSU BEYLER YARDIM ACILLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim problemim kizla aramda olanlar deyil kizi ayarlama yontemim simdi okulda bugun bir kiz gordum ama ne taniyorum ne derslerimiz ayni nede ortak arkadasimiz var ben simdi bu kizla nasil muhabbete girerim yanina gidip 'merhaba ben ... eger erkek arkadasin felan yoksa cikista bisiyler yapalimmi' desem sapik muamelesi felan yapar diye korkuyorum yada gidip bir espri ile muhabbete girsem basit tanisma yontemi ile bu seferde cok siradan oluyor ilk konusmadan tarzimi ve farkimi belli etmem lazim sizce ne yapim nasil muhabbet kurayim tanisma esnasinda

• Onu takip ettiğini hissettir
  • 1. yontem

once sevgilin var mi diye sor evet derse uzalas hayir der veya takiliyoruz oylesine ve turevleri cumle duyarsan devam et ve karizmatik miyim? yakisikli miyim diye sor? hayir cevabi alirsan uzaklas evet veya benzeri cevaplarda dudaga yapis.

2. yontem

sevgilim olur musun diye sor direk soracaksin tanitma kendini elinde cicek cikilata olsun

3. yontem

telefonunu uzat ve ona numarasini yazmasini ve aksam onu arayacagini soyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona küçük süprizler yap sonrada çıkar kafasına vur
  • muhabbed_hack.exe indir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bado28

1. yontem

once sevgilin var mi diye sor evet derse uzalas hayir der veya takiliyoruz oylesine ve turevleri cumle duyarsan devam et ve karizmatik miyim? yakisikli miyim diye sor? hayir cevabi alirsan uzaklas evet veya benzeri cevaplarda dudaga yapis.

2. yontem

sevgilim olur musun diye sor direk soracaksin tanitma kendini elinde cicek cikilata olsun

3. yontem

telefonunu uzat ve ona numarasini yazmasini ve aksam onu arayacagini soyle.

bunlar yapmaman gerekenler yavrum
  • takıp et adını ogren ve faceden bak eger herkese acık fotoları varsa ısın kolay ekle dırek . Buyuk ıhtımal kımsın soru ısaretı falan atcak.. (sansın %50 konusmana gore kız sendedır kabul ederse %80) Bu dusmus demektır . Yurut muhabbetı cıddı gorunme onu guldur sureklı konu degıstırerek ve komplıke cumleler kurarark kafasını karıstır ve sakın sevgılı muhabbetını ılk sen acma.. Basa donersek facede herkese acık fotosu yok veya hıc kabul etmedı 2. Ye dene (ıhtımallerın %30 ar dusmus demektır)kabul etmezse ıhtımal 0landı demektır gule gule de bırak... ama buyuk ıhtımal tek soru ısaretı seklınde mesaj atacaktır kızı takıbın burda ıse yarıyacak oyle bı konu acmalısın oyle bı yerde gordum demelısın kı kızın 2 cevabı atmaya ıkna edecek bırsey olmalı devamı konusmana bakar kızın dıkkatını cekemıyorsan ne kadar yakısıklı olsanda ıhtımal yok gene gule gule de.. kolay gelsın baslama bıtırmenın yarısıdır baslangıcı at boyle devamını ıstedıgın yere cekersın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    10 ay önce açıldı
    BEYLER BU NE [SSLI]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.