Şimdi Ara

Basit İngilizce Makaleler Çevir Oturduğun Yerden Para Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri olarak kendimiz bir yazılım ekibi kurduk. Yalnız İngilizce'de yeterli seviyede olmamıza rağmen bazı kaynak olarak kullandığımız metin ve makalelerin Türkçeye çevrilmesi konusunda çeviri tecrübesizliğimizden kaynaklanan bazı sorunlarla karşılaştık.

    Bu yüzden üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği,Mütercim-Tercümanlık gibi ilgili bölümlerinde okuyan en az 2. sınıf öğrencilerini ekibimize dahil etmek istiyoruz.

    Kendine güvenen bütün arkadaşları bekleriz.Elbette ki emeklerinin karşılıkları olacak.Altyapısını tamamen kendimiz üstlendiğimiz sitelerde hazırlayacakları makalelerin tıklanma sayısı baz alınarak kendi hesaplarına düzenli olarak 3 ayda bir ödeme yapılacaktır.

    Makalelerin yayınlanacak sitede her 10.000 tıklama için en az 10 TL kazanacaklarını temin ediyoruz. Araştırmak isteyen arkadaşlar için reklam aldığımız bir kaç site ismini yazıyorum : adf.ly ,gittigidiyor.com shorte.st, tabiki de google da var..dahası da olacak... Eğer 100 ye yakın makale çevirirlerse aylık tahminen 1000 TL civarı para kazanmaları içten bile değil.

    Katılmak isteyen arkadaşlarımız banka hesabı IBAN numaralarıyla birlikte öğrenci kimlik kartlarının sadece ön yüzünün resimlerini gencyazilimekibi@gmail.com e-posta göndermeleri yeterli olacaktır. Daha sonra kendi e-posta adreslerine pdf halinde çeviri yapacakları makaleler iletilecektir. Süre sınırlaması yoktur. Eğer başka sorularınız varda yine aynı adresten e-posta gönderebilirsiniz.

    Genç Yazılım Ekibi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.