Şimdi Ara

Basit bir site kodlatılacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basit bir site kodlaması istiyorum, ücreti ile yapabilecek varsa pazar gününe kadar demo istiyorum demo açılınca ücreti aktarırım asıl dosyaları alırım. İstediğim basit birşey ben bilgisayardan uzağım sadece. Açıksız bir şekilde olursa daha güzel olur. Giriş siyah ekran sadece şifre girilecek bir alan tam sayfanın ortasında zarif bir tasarım. Şifre doğrı ise asıl sayfaya aktaracak ve bu sayfanın arka planı bir gif resmi ve üzerinde sayaç olacak .. /.. Gün/ay/yıl dır gibisinden. 10gün10ay10yıldır devam ediyor gibi ileriye doğru artacak şekilde. Altına da iki üç satır yazı ekleyebilmeliyim. Sağa sola tıklanınca farklı animasyon çıkabilir öm atamıyorum konu altında konuşabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300 dolara yaparım
  • https://themeforest.net/item/lookingglass-responsive-coming-soon-page/21216113?s_rank=3

12 * 4.5 = 54 lira, kullanıcı girişi ne için olacak ? Backend ne için gerekiyor ?
  • Temayı çek gönder 50 liraya yaparım

• Gerek kalmadı internet kafede hallettim iyi forumlar

• mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    İş talebinin giriş cümlesi aynen şu:

Basit bir site kodlaması istiyorum, ücreti ile yapabilecek varsa pazar gününe kadar demo istiyorum demo açılınca ücreti aktarırım asıl dosyaları alırım.

Termin tarihi olan bu kadar ciddi iş için bence önceden ödeme yapılmalı, tamamı olmasa da 50% gibi. Nitekim iş şartlarına uygun bir teklif yaptım. Ancak terminli, ayrıntılı iş tanımı, birden bire 10dk bile sürmeyecek, basit bir index ve login ekranı olurverdi. Tamam öyle olsa da yine de 10dk'lık iş değil. 10dk sürse dahi 10dk üzerinden ücretlendirilecek iş değil. Ben bu durumu eleştirince karşı taraf aşağılamaya kalkıştı.

Bizim geçenlerde kombi arıza yaptı, servis sadece arızanın ne olduğuna bakmaya gelmek için dahi 80TL taleb etti. Yani biz arızayı yaptırsak ta yaptırmasak ta 80TL alırız dediler. Ki arızalı parça sıcak su valfi ve 700TL (vailant kombi parçası cok pahalı) aracın göstergesinde bir arıza ışığı yanıyordu, özel servise götürdüm, direksiyon altındaki sokete bir cihaz bağladı arızanın ne olduğunu söyledi, 2 dk'lık bu işlem 50TL.

Örnekler cogaltılabilir. En basit işçiliklerin bile böyle olduğu ortamda PHP, Javascript gibi teknik, herkesin uğraşmak istemediği, yapmadığı işleri yapana 'bedava demo istiyorum' seklinde emir kipli konuşmalar, hem de terminli : )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadas sanirim son olarak "Ben de yazilimciyim" a getirdi lafi. Ne diyelim sutten agzi yanmayan kesimde kendisi demek ki onden demolar falan, gelen tepkiye de sasirdigina gore.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ibretlik bir konu olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam bu dil hep aynıdır haklısınız. Kim bizden ne talep etse söze hep aynı başlar:

“Çok basit bir talebim var”

“Sadece birkaç sayfa”

“Ben de yaparım aslında ama zamanım yok”

10 TL’ye yaptırmaya çalışıyorlar. Her zaman ilkem fiyattan taviz vermemek oldu. Çünkü piyasayı düşürmemek, fırsatçılara teslim olmamak lazım

• xinglyan X kullanıcısına yanıt
    Destek mesajı gönderen arkadaşlar sağolun.

@bombergranade

@alpmirza

@mahoni_38

Konu sahibinin yaklaşımı berbat fakat Türkiye'deki piyasanın da berbat old hesaba katınca bu şaşılacak birşey değil ve 250TL cok diyor fakat 100TL (yani günlük brüt asgari ücret) desem de cok buacaktı. Programcılık işleri son birkaç senede ücret olarak cok düştü.

Son 2 senedir Avrupa 'daki işlere bakıyorum fakat son haftalarda Avrupa dışında Meksika gibi uzak ülkelere dahi bakmaya başladım.

https://www.payscale.com/research/MX/Job=Software_Developer/Salary Meksika'da orta düzey Java geliştiricinin aylık maaşı ortalama 21000 peso = $1050 ve Meksika'da aylık asgari ücret 2000 peso = $100 yani Meksika'da orta düzey Java geliştirici maaşı asgari x10.

Aynı linkte kıdemli (senior) java geliştirici ortalama maaşı ise 37500 peso ki o da asgari x19 ediyor yani Meksika'da programcılık işleri son derece değerli, 3 dünya ülkesi, her sokakta haydutlar var denilen meksika'dan bahsediyoruz. Avrupa ülkeleri çalışma izni veya başka sıkıntı çıkarırsa gitmeyi düşündüğüm ülkelerden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok anlamlı bir istatistik/veri paylaşmışsınız teşekkürler. Belki de bu durumu biraz da bizim meslektaşlarımız böyle yaptı. Bizler tecrübelendikçe 3 günde yapılan işi 2 saatte yapmaya başladık ve içimizden bazıları 2 saatte yapmaya başlayınca fiyatları baya bir düşürmeye başladı. Müşteriler de ölücü olunca sanki normal/olması gereken fiyat düşük fiyatmış gibi oldu.

Burada birlik olmamız ve piyasayı düşürmememiz şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xinglyan -- 18 Mayıs 2018; 3:13:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.