Şimdi Ara

basit bir guvenlik kamerasi sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmanin kapisina bir guvenlik kamerasi koymak istiyorum. Bir kamera buldum resmini ozelliklerini aticam bakabilirmisiniz bu kamerayi televizyona baglamak istiyorum kayit yapmiycak sadece o an goruntuyu eve aktarmasini istiyorum bu kamerayi televizyona baglayabilirmiyim ? 
     basit bir guvenlik kamerasi sistemi basit bir guvenlik kamerasi sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet, bağlayabilirsiniz.
  • kulanıcağın kamerayı iyi araştır cin malık ürün çok piyasada çok sıkıntı yaşıya bilirsin kameradan dolayı bu markayıda ilk defa duydum ben uzun bir süredirde güvenlik sistemleriyle uğraşıyorum ben sana cenova ve ya avenırın kameralarından öneririm. rahatlıklada izliye bilirsin televizyonundan basit bir işlem
  • Aynı kameranın üzerine başka marka basılmış olanını geçen gün aldım ve kapıya taktım..
    Çözünürlüğü kapı için yeterli, fakat bizde ışık arkadan (sokak lambasından) vurduğu için yüzler karanlık oluyor ve pek görünmüyor..
    Bu modeli değil de, IR Led içeren modelleri tercih edeseniz daha iyi olur.. Gece yüzleri aydınlatır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu bağlantıyı resimdeki gibi direk kompozit kabloyla yapabilirsin
    Kablosuz bağlantı içinse kameranın çıkışlarını RF modülatörüne bağla
    Tercihen VHF olsun .. UHF iyi çekmez
    Modülatörü bir antene bağla Tv ye de anten tak
    Kablosuz olarak görüntüyü aktarırsın iyi de çeker
    Kanal arama yap ama tv ye tanıtırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radio_Frequency_27215 -- 22 Mart 2014; 10:19:54 >
  • Kablosuz yapmak mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkteki kamera sana en uygun kameradır. balitech kamera markalarının en kötülerinden biri ama bu kamerası nedense çok iyi çıktı :D iç ortamda gece görüşüyle olsun ses özelliğiyle olsun gayet iyi performans veriyor.
    bu kameradan bir tane alırsın. yeteri miktarda 4+1 kamera kablosu ile eve kadar çekersin kablosunu. görüntü ve ses uçlarını televizyonun AV girişine bağlarsın. adaptörünü de bağlarsın filan. kablosuzla fazla uğraşma bence. astarı yüzünü geçmesin

http://hazirkamera.com/bl-808sl-ir-gece-gorus-kamera-480-tv-line.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.