Şimdi Ara

Basit bi moda tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğrafını koyduğum ayakkabı siyah ve mavi kot pantolona yakışır mı? Ayakkabının rengini çok seviyom ama kıyafetlerime yakışır mı bilmiyorum.Üstüme de genelde siyah giyinirim ya da kahverengi krem falan ama pantolonlar hep ya mavi ya da siyah hafif bol pantolon olur.

Basit bi moda tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Peki aynı ayakkabının siyah beyaz olanı nasıl gider dediğim kıyafetlere ya da hangi renk ayakkabı almalıyım aynı model olan

siyah beyaz olanı siyah kota gider de, mavide ise direk sırıtır. k.rengi bana göre uyar. toprak ile yeşilin uyumu gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Mart 2026; 11:16:52 >

• Yeşil-siyah harika bir kombinasyon, mavi ile yeşil de, düzgün oranlandığında çok da güzel uyar. Doğada da moda dünyasında da onlarca örneği var. Boşuna engellememişim diğer yorum yazan kullanıcıyı.

Eğer ayakkabıyı beğendiysen al, renk uyumunda herhangi bir sorun yok. Mavi ve yeşilin tonlarını ayırt edemeyen, orantı kavramını çözememiş kullanıcının yorumlarını da umursama lütfen.

Basit bi moda tavsiyesi
    Basit bi moda tavsiyesi

Basit bi moda tavsiyesi
    Basit bi moda tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 2 Mart 2026; 12:30:17 >

• İnsanların giyim ve kuşamdaki kombinini, kuşların tüylerindeki renk kombinasyonuna göre kıyas yaparak ve ordan da bana laf atarak ne kadar ütopik bir kafa yapısına sahip olduğunu görüyoruz. Bu şahsa şunu söylemek gerekir: bu iki kombinasyon doğal ortamda, hayvanatta güzel; eğer sen bir kuş olsaydın, bu renkler sana uyardı ama 2 ayaklı bir yaratıksan o zaman iş değişir

Basit bi moda tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Mart 2026; 12:4:1 >

Ama dostum arkadaşın attığı fotolar daha mantıklı örnekler senin attığın bi garip.Mavi kot pantolon diyince aklına gelen mavi gerçekten attığın fotodaki mavi mi?

mavinin her tonuyla çelişir. benim gözümde tuhaf görünmüştü ama umursamadım.. yeşil tişört ile mavi pantolon giymiştim sonra birader de görünce bana "yeşil ile mavi uyumsuz olmuş" demişti. işte o zaman gözüme gelen tuhaflığın sadece ben ile sınırlı olmadığını anlamıştım ve bir daha bu iki rengi bir arada kullanmadım. sen istiyorsan kullan, paşa gönlün bilir. ayrıca ben standart yeşil ile maviyi attım. sen bana mavinin tonunu da yeşilin tonunu da bilhassa yazmadın. ben de herkesçe bilinen standart tonların olduğu resmi attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Mart 2026; 12:53:17 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.