Şimdi Ara

basıt ama onemlı bır soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAM lerın dual calısması ıcın ram lerı farklı renklerdekı slotlaramı takmak gerekır,yoksa aynı renktekı slotlaramı.Ve dual mı performansı daha ıyı etkıler Seri mi?

• Merhaba,

Bu dediğiniz slot seçenekleri anakartınıza göre değişiklik gösterir. Anakartınızın marka ve modelini yazın ya da kitapcigindan bakin nereye takilmasi gerektigi yazar.

Dual calismasi single calismasindan daha performanslidir tabiki...

Tşk,

Hicks
  • dual çalışması tabii ki daha iyidir

anakartın özelliğine bağlı olmakla beraber çok büyük ihtimalle aynı renk slotlara takarak dual çalışır
  • ramların dual çalışması normal ramlara göre %10-12 performans artışı saglar....
  • Anakart Adı MSI 915P Neo2 Platinum (MS-7028) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
    Anakart Çipseti Intel Grantsdale i915P
    Sistem Belleği 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
    BIOS Türü AMI (08/09/05)
    İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
    İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

hangı farklı renk slotlarmı aynı renk slotlarmı ??

ve anakart ım ıyımı buna da bı yorumda bulunursanız
  • dostum yanlıs olabılır ama senın slotların ıkısı yesıl ıkısı turuncu..ramlerı yesıllere (aynı sekılde turunculara da) takarsan dual calısır....
  • Senin anakartında farklı renklere takman lazım. Anakartın ise biraz eski aslında ama çıktığı zamanın üst seviye bi anakartıymış, performansı ise o zamanki bileşenlerle iyidir, ancak tabi şimdikilere kafa tutamaz maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fixx

Senin anakartında farklı renklere takman lazım. Anakartın ise biraz eski aslında ama çıktığı zamanın üst seviye bi anakartıymış, performansı ise o zamanki bileşenlerle iyidir, ancak tabi şimdikilere kafa tutamaz maalesef.

evet dostum bıraz arastırınca ogrendım farklı renklere takman lazım...
  • way be aylardır yanlıs kullanıyormusun.pekı o zamankı bılesenlerden kastınız nedır?mesela 6600gt veya 6600LE ıle duzgun performans verırmı ?
  • Verir ama benim asıl kastettiğim; o zamanki işlemci ve RAM'lerle güzel OC değerleri yakalanabilirdi bu anakartla. Ayrıca eğer 6600GT almak gibi fikriniz varsa da nasılsa anakartın PCIe portu da var, 7600GS Sonic daha iyi olur.
  • cok tesekkurler ılgılendıgın ıcın.pc ıle oyun yonunden pro denebılırım fakat konfıgrasyonlarla falan pek bı alakam yok.suankı konfıgrasyonum p4 2.8 512+512 ram 6600 LE ekran kartı anakart ı da yazmıstım.performans ımdan pek memnun degılım galıba ıslemcım asırı ısınıyor.bana yardımcı olurmusun ne alayım ne yapayım?cok fazla param da yok ama :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xika -- 21 Ocak 2007; 20:10:09 >
  • Maalesef o dönemki işlemciler hakkında pek bi bilgim yok, forumda o serileri çok daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar. Ayrıca "işlemcim hızlanıyor"dan kastın, işlemcinin fazla ısınması mı?
  • kım yardımcı olabılırkı nıck olarak verebılırsen ayrıca edıtledım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.