Şimdi Ara

Başınızdan Geçen Paranormal Bir Olay :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başınızdan geçen paranormal (!) bir olayı veya ilginç bir anı ya da duyduğunuz bir şehir efsanesini paylaşabilirseniz çok sevineceğim böyle şeyler ilgimi çekiyor ve bunları okuyarak sıkıntımı gidermek istiyorum. Ve biliyorum ki aynı şeyi isteyen bikaç manyak daha var dışarıda :D Şimdiden teşekkürler :)

• Atmden 300 lira çekmiştim geçen gün.
  • arkadaşım bir keresinde paranormal activity cd si atmıştı başımın üzerinden geçmişti sayılıyo mu
  • :P
  • Supernatural in bir bölümünde Cinleri anlatılıyordu. Tam Bölüm bitti o sırada laptopun fişi yerinden çıktı. Birde küçük iken motorsikletimiz çalındı bir hocanın yanına gittik o zaman bir bardak suya baktırmıştı suyun içinde bizim motoru çalan adamın evini gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıç sayılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerde para buldum
  • Arkadaşlar örnek olarak söyle bir şehir efsanesi ve flash comic' in linkini vereyim (Aman dikkat oyun ya da etkileşimli bir hikaye olan bu şey sizi yerinizden zıplatarak korkutmasıyla ünlüdür):
    Etkileşimli Hİkayenin linki:http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=tue
    Hikaye:
    Okul sonrası çalışmadan dönen Koreli bir kızın hikayesi anlatılmış. Okuldan akşam 11.20 de çıkmış ve eve dönerken kendisine musallat olan hayaleti kandırmaya çalışmış fakat hayaletin saldırısı ile kendinden geçmiş. Orada yaşayanlar bu hayaletin iki yaşındaki oğlunun kaybolması ile suçlandıktan sonra intihar eden bir kadının hayaleti olduğuna inanıyorlarmış. (Çevirebildiğimin en iyisi bu kaynak:http://knowyourmeme.com/memes/the-bong-chon-dong-ghost)

• bir keresinde imzamdaki resim 300x168'di.
  • HorrorWan kullanıcısına yanıt
    Dostum sondan 4. resim bayağı korkunç ters mi koşuyor o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba bir daha bakamayacak kadar karanlık b yerdeyim şu an
  • Bir şehir efsanesi de çekik kardeşlerimiz Japon lardan gelsin bakalım!:
    http://www.scaryforkids.com/kuchisake-onna/
    Kısaca bir değinecek de olursak Bu kadın bir ameliyat maskesi yada artık her ne deniyorsa onu takan bi ablamız fakat o maskenin altındaki görünüş gerçekten ürpertici, her neyse bu ablamız sizi Japonya nın ücra sokaklarında dolaşırken korkutan bir kötü ruh ya da ona benzer bir yaratık. Yolunuzu kesip size sorular soruyor ve yanlış yanıtlarsanız sizi arkasında sakladığı KOCAMAN bir bahçe makası ile paramparça ediyor. Adı Kuchisake Onna ya da İngilizce adıyla Slith-Mouthed Woman.

• O kadar şehir efsaneslerinden bahsetti(m)k ama aşırı korkunç (!) gerçek hikaye sayıları onların altında kaldı. Ve ne yazık ki öyle çok paylaşacağım gerçek hikaye de yok (Yaşadığım çoğu günü sanki önceden yaşamışım gibi hissetmem hariç. Bknz: Dejavu) Hadi arkadaşlar katılımı artırın.
  • Az evel elimi cebime götürdüm para normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.