Şimdi Ara

Başınızdan Geçen Farklı/Gizemli Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben korku filmlerini geceleyin ve tek basima izlemeyi severim etkisi artsin diye. Hicbir isik da olmamasi lazim ayrica. Isik olacaksa geceyi beklemenin manasi ne ki? Neyse zamaninda yurt gunlerinden kalma bir animi anlatayim size. Yine bir gece, ben de uyuyamiyorum. Canim sykkin. Dedim ki kendime bari gidip film izleyeyim. Neyse aldim lap-topu yurt icerisinde bos bir oda ariyorum. Bir kosede bi tane oda var. Kullanilmayan, bos bir oda. Icine ankesorlu telefon koymuslar zamaninda ihtiyaci olan gelir konusur diye. Ee artik cep telefonu yuzunden ev telefonlari bile kullanilmiyor, ben geceyim burada izleyeyim dedim. Kim gelecek zaten gecenin bir yarisi. Saat 1-2 o civarda bir sey. Kurdum lap-topu izlemeye basliyorum. Film agir basladi ama gittikce olaylar derinlesiyor, zamaninda o evde genc bir kiz oldurulmus, bazen onun ruhunu bile goruyor adam. Karisini cocugunu kayinpederine gonderiyor sozde tatil yapsinlar diye. Evin bahcesini kazmaya basliyor felan belki bir sey bulurum diye. Neyse dinlenmek icin birara geciyor evine. Atiyor kendini kanepeye. O esnada biri bizim elemani ariyor, telefon caliyor. Ben bir baktim telefon caldigi anda bizim odadaki ankesorlu telefonun durduk yere yesil isigi yandi. Ben tabii donuma edecegim. Aklimdan hemen film de ruhani imgeler olunca burayi uc harfliler mi basti acaba felan diye gecirmeye basladim. Hemen topladim lap-topu ciktim gittim.

O gun bugundur anlayamadim nasil oyle tesaduf geldi ama galiba bu ankesorlu telefonlarin isigi periyodik olarak (atiyorum her saat basinda) yaniyor olmasi lazim. Yani ben oyle tahmin ediyorum. Aksi bir durumda bu "supernatural" bir sey olur ki o tur seylere hele hele benim basimdan geciyorsa fazla ihtimal vermem. Ama o ani yasayan bilir. Filmde yogunlasma var, istim uzerindesin. Etrafindaki sesler bile tedirgin edebiliyor. Gercekten anlatilmaz yasanir bir tat. Varsa sizin de boyle anilariniz bu topik altinda paylasalim arkadaslar. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 3 Ağustos 2011; 16:49:07 >

• Montla s*çarken tuvalet kağıdının bittiğinin farkına vardım
  • bu ne demekti simdi? gizem bunun neresinde?
  • filmn adı neydi, hatırlıyo musun??
  • hatirlamiyorum da oldurulen bir kiz var, cesedi evin altina saklanmis. kizin ruhu geceleri ortaya cikiyor felan. boyle bir filmdi. bu chip dergisi pc.net dergisi mi onun verdigi sayilardan birinde promosyon filmdi. ilgini cekti anlasilan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkalonso

Montla s*çarken tuvalet kağıdının bittiğinin farkına vardım

Elim ayağım titredi yaa. Allah kimseye vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elrond09

quote:

Orijinalden alıntı: berkalonso

Montla s*çarken tuvalet kağıdının bittiğinin farkına vardım

Elim ayağım titredi yaa. Allah kimseye vermesin.

amin.o an neler çektim bilemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korkunç İlginç Olaylarınız.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu tutar demeyi çok isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j_depp

Bu konu tutar demeyi çok isterdim.

yanlis yerde mi actik acaba konuyu? ne bileyim yani, konuya uygun adam akilli alt topikler de yok ki forumda.
  • konu güzel, devamını bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.