Şimdi Ara

Basinizdan geçen en komik olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela bem 11. Sinifta revirde yiyisirken basılmıştım.

Bu olaydan sonra okulda adım hemşir diye cıkmisti

Şimdi aklıma geldi bundan 10 ýil onceydi tatildeydik ege de deniz cok sig bilen bilir kaldigimiz kapta bir haber yayilmişdı birinin iskeleden atladigini ve dibe cakildigini biz bunu duyunca adamin arkasindan bir suru laf ettik aptal öküz felan diye sonra odaya gottim girerken de babamlara sesleniyorum bi salak denize cakilmis diye bide ne goreyim babam boyunlukla yatiyor.boynundaki diskleri yerinden oynamıştı. Csb degil bu olay didim polis tatil kampinda gerceklesti bu olaydan 1 sene sonra ayni yerde milli yuzici cakildi ve öldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZorlananAdam -- 13 Ocak 2014; 22:00:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZorlananAdam

Mesela bem 11. Sinifta revirde yiyisirken basılmıştım.

Tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

quote:

Tamamdır

Sen nedion la deyişık ???
  • quote:

E bu olay komik değil ki , bilakis utanç verici.
  • Cuma günü istiklal marsinda öğretmen dikkat dedikten sonra saol demem ve bütün okulun gülmesi hiç unutmam

• Up up up

• aslında komikler ama yazınca komik olmuyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1abilir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sahile romanyalı kızlar gelmişti 5-6 tane kız vardı tabi ben bunlara artislik yapıcam iskele vardı balıklama atlarken mayom çıkmıştı kızlar arka tarafımı görmüştü. Çok utanç vericiydi kızlar bakıp bakıp gülmüşlerdi.
  • Rizörv

• dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

Cuma günü istiklal marsinda öğretmen dikkat dedikten sonra saol demem ve bütün okulun gülmesi hiç unutmam

Ben de beden dersinde dikkatten sonra saol demiştim rezillik
  • Dursun burda

• bi kere basımdan komik olay geçmişti

• Tutarsa Rezeved.
    Tutarsa Editlerim.
    Tutarsa Oley dicem.
    Tutarsa TutarSA oldu.
    Tutarsa para kazanıcam.

• Up beyler up

• Editlerim pc de

• Dun aksam arkadasim geldi bizim siteye ve basket oynuyorduk baktim arkasaki banklara uc kiz oturdu ve arkadasa isaret caktim dedim ben bacak arasi yapip smac basicam dedim tamam dedi savunmayi bos birakti bizim sitedeki potalarda kisa 2.40 falan topla kostum bacak arasini yaptim tam smac basicakken potanin altina cok girdigimi fark ettim fakat belki yaparim diye hareketi tamamlamaya calistim ama elim potanin metal zincir filelerine takildi ve orda asili kaldim

Bu olaydan sonra kizlar gulerek

• quote:

Orijinalden alıntı: PracTicLe

Dun aksam arkadasim geldi bizim siteye ve basket oynuyorduk baktim arkasaki banklara uc kiz oturdu ve arkadasa isaret caktim dedim ben bacak arasi yapip smac basicam dedim tamam dedi savunmayi bos birakti bizim sitedeki potalarda kisa 2.40 falan topla kostum bacak arasini yaptim tam smac basicakken potanin altina cok girdigimi fark ettim fakat belki yaparim diye hareketi tamamlamaya calistim ama elim potanin metal zincir filelerine takildi ve orda asili kaldim

Bu olaydan sonra kizlar gulerek

yazik olmuş hocam bi 360 deneseydiniz bari

• kimyacı kitaplarımı fırlatmıştı, yerden kitapları almak için uzanırken benim pantolondan "pat" diye bi ses geldi ve herkes bağıra bağıra gülmeye başlamıştı ama apış kısmında bişey yoktu sonra sıraya geri oturduğumda kıçıma bi soğukluk geldi, meğersem pantolonda arkamda elim kadar delik varmış

• quote:

Bu olaydan sonra okulda adım hemşir diye cıkmisti

Şimdi aklıma geldi bundan 10 ýil onceydi tatildeydik ege de deniz cok sig bilen bilir kaldigimiz kapta bir haber yayilmişdı birinin iskeleden atladigini ve dibe cakildigini biz bunu duyunca adamin arkasindan bir suru laf ettik aptal öküz felan diye sonra odaya gottim girerken de babamlara sesleniyorum bi salak denize cakilmis diye bide ne goreyim babam boyunlukla yatiyor.boynundaki diskleri yerinden oynamıştı. Csb degil bu olay didim polis tatil kampinda gerceklesti bu olaydan 1 sene sonra ayni yerde milli yuzici cakildi ve öldü

Hocam ben senin komedi anlayışına emii

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.