Şimdi Ara

Başınıza Gelen Korkunç İlginç Olaylar. | İçeri |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bakalım dh'de kimlerin başına inli cinli şeyler gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Up yok mu hikayesini yazacak.

Benden ilk siftah: Küçükken mutfağa tepsi götürüyordum.Tam merdivenin oraya baktım böyle saçları diken diken olan simsiyah birşey gördüm tepsiyi yere attığım gibi annemin yanına koştum sonra baktım birşey yoktu başa gören var mı bunu?

serin hikaye
  • Bir keresinde bilgisayar oynuyordum sonra arkama bir döndüm ki bir şey yok sonra devam ettim oynamaya
  • Eskiden halı saha ya gitmiştim.Eve geldiğimde kimse yoktu.Banyo yapmak için küvete girdim sağa baktım siyah birşey var nereye dönsem siyah cismi görüyorum sonra bir baktım saçımmış.
  • Videonun sonunda çıkan bağıran karı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

Videonun sonunda çıkan bağıran karı.

• İNANMAYACAKSINIZ AMA Bİ KERESİNDE BAKKALA EKMEK ALMAYA GİTMİŞTİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlatsam kanınız donar
  • size kan gölü filmi ile ilgili bi anımı anlatam madem. filmdeki sahne şu : kız katillerden kaçar,telefona sarılır telefon eder ve açan olmaz küfürü basıp telefonu kapar. gecenin bi yarısı tam bu sahnede kız aramayı yapıyor filmde , gerçekte evin telefonu çaldı !!! harbi tırstım ama :D açan olmadı bende kalkmadım kız telefonu kapadı telefon sustu. böyle denk gelmişti anlatılmaz yaşanır denir ya vay be ne gündü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

size kan gölü filmi ile ilgili bi anımı anlatam madem. filmdeki sahne şu : kız katillerden kaçar,telefona sarılır telefon eder ve açan olmaz küfürü basıp telefonu kapar. gecenin bi yarısı tam bu sahnede kız aramayı yapıyor filmde , gerçekte evin telefonu çaldı !!! harbi tırstım ama :D açan olmadı bende kalkmadım kız telefonu kapadı telefon sustu. böyle denk gelmişti anlatılmaz yaşanır denir ya vay be ne gündü.

• geceleri bazen uyandığımda yatağımın ucunda oturan gölgemsi bişey görüyorum. sonra 2-3 saniyede yok oluyo ben uyanıp onu görünce. inanın gerçekçi. cool story değil. 3 defa olmuştur en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaKe_DeAtH33

quote:

Resmi çekerken ses 0'daydı galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

anlatsam kanınız donar

Yüzümü elimle kapatır annem gelene kadar o şekilde beklerdim (8 yaşımda olsam bu olayda yapıcağım ilk şey)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

quote:

quote:

Bu resmin orjinalini ben çektim, hacı dedim, dur bakalım bu bağırıyo paso ama aslında ne anlatmak istiyo bize ?

• başıma böyle olaylar gelmedi, gelmesin, şurdaki cool storyleri okuyunca bile korktum bugün uyuyamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: [HONDA]TYPE-R

İNANMAYACAKSINIZ AMA Bİ KERESİNDE BAKKALA EKMEK ALMAYA GİTMİŞTİM

Inanmicaksin ama bende gitmiştim
  • http://www.inci-caps.com/r/zaaaaaaa-anan-anan.swf/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 8 Kasım 2011; 18:39:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

quote:

quote:

Evet 0 da çektim.

• aynalı bişey vardı yıllar önce dh'de... gece aynaya bakıyosun ışığı falan kapatıp, sandalyeden kalkamıyodun falan
    neydi lan o ?
    hatırlayan var mı
    kendine güvenen yapsın gibilerinden bişeyler
  • Bu yaz yanlışlıkla hastalık teşhisi koydular uzun bir hikaye aslında özet geçecek olursak yanlışlıkla MR a girdim 4 gün üst üste ilaç içip kan verdim Tomografi çektirdim vs vs..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.