Şimdi Ara

Başınıza Gelen En Absürd Şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bir proje için fikir arayışlarındayım da, başınıza gelen absürd; karamizahi; garip vakaları yazabilir misiniz acaba?

hem ziyaretçiler için de güzel bir derleme olurdu, hepinize mutlu günler.

3 yıl önce idi telefonum çaldı bir kız arıyordu

-alo osman

+alo ....

-ben banu

+burda osman yok

-....

+yanlış numara herhalde

-a kusura bakmayın yanlış olmuş

+önemli değil olur öyle iyi günler

+iyi günler (kapattık)

6 ay sonra bir adam aradı

-alo osman

+alo merhaba, ben Osman değilim

-Osman orada mı?

+burada osman diye biri yok

-....

+yanlış numara heralde

-oyle mi ya Yanlış yazdım heralde

+iyi aksamlar o zaman

-iyi akşamlar

6 ay sonra daha bir kız aradı yine

-alo osman

+alo osman burda değil

-(beni Osman'ın kardeşi sandı) ahmet, abin nereye gitti?

+ya Osman diye birini tanımıyorum

-ha...

+yanlış numara heralde

-oyle olmuş rahatsız ettim

+sorun değil

-iyi günler

bir 6 ay sonra daha bu sefer ben Osman'ım dicem yeter la dedim. Bir adam aradı saat gece 11

-alo Osman, Osman

+ alo buyrun

-Osman para lazım

+ Para mı? burda osman yok(yemedi :DD)

-Osman nerde???

+ Bilmiyorum ki Osmani tanımıyorum

+ Yanlış numara heralfe

- O ******* herif bana yanlış numara vermiş

+ Olabilir...

- Neyse bulurum onu

+iyi geceler

kapattık daha da aramadilar :Dd ama eğlence oluyordu ya 1 yıldır olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 3 Mayıs 2017; 2:3:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tunceli Hozat'ta görevdeyken arabalar ile konvoy halinde yenibaş karakoluna malzeme götürüyorduk. 15-20 araç var. Bende araç şoförüyüm.

Neyse vardık karakola. Malzemeler indi vs. 1 günde orada kalacağız. Ertesi gün öğlen konvoy halinde birliğe döneceğiz.

Çadırda yerde bir yatakta 5 arkadaş yatmak zorunda kaldık. Nasıl bir şansızlıksa gece hemoroid çıktı. Öyle böyle değil kıvranıyorum resmen. Sabah oldu perişan bir haldeyim. İşin kötüsü araba kullanacağım. Oturdukça acıyor.

Öğlen oldu konvoy ile yola çıktık. 30-40 dakika falan yol sürüyor. Birliğe dönene kadar ömrümden ömür gitti. Arabanın içinde hafif ayağa kalkıyorum öyle sürüyorum falan. Yanımdaki araç komutanı ne oldu oğlum diyor. Fenayım komutanım diyor.

Birliğe geldikten sonra hemen revire gittim. Doktor ilaç falan verdi işte ve 1 hafta yatış verdi. Ben o illeti tam 1 hafta çektim.

Başıma gelen en absürd ve talihsiz olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 3 Mayıs 2017; 2:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.

• sınıftan çıkarken kapıyı tıklattım

• Beraber çalıştığımız muhasebeci bir ablamız var,

X bir firmada bilgi işlem biriminde çalışıyormuş bir dönem, ofise koştura koştura biri girmiş "saldırı var saldırı var" diye bağıra bağıra.Abla bi korkmuş ki anlatırken bile o ifade hala yüzünde, saldırı var deyince aklıma taş sopa top tüfek geldi ne bilem ben internet saldırısını diyor😅

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

Beraber çalıştığımız muhasebeci bir ablamız var,

X bir firmada bilgi işlem biriminde çalışıyormuş bir dönem, ofise koştura koştura biri girmiş "saldırı var saldırı var" diye bağıra bağıra.Abla bi korkmuş ki anlatırken bile o ifade hala yüzünde, saldırı var deyince aklıma taş sopa top tüfek geldi ne bilem ben internet saldırısını diyor😅

Garipmiş..

• Arkadaşımla şubeye gelen kargomuzu almak için şubeye doğru gittik ama şubeyi bulamadık. Yoldan geçen birisini durdurup şubeyi sormak istedim ve bu amaçla o anda yanımızdan geçen birisine "Selamın Aleyküm" dedim adam hiç duraksamadan yüzüme bile bakmadan yürümeye devam ederek "Aleyküm Selam" dedi. Ben de arkasından bakakaldım :) Tolga Çeviğin de buna benzer bir sahnesi vardı :)

Edit: buldum sahneyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wAwAwAw -- 3 Mayıs 2017; 20:39:47 >

• İlkokul zamanlarımda sınıfta adım bombacıya çıkmıştı. Sürekli osuran, tutamayan, hep gaz salan biriydim. Ama anladım ki o zamanlar çok kola ve asitli şeyler içerdim bunun da etkisi varmış. Şimdilerde şükür böyle bir problemim yok. Ama ciddiyim ilkokulda adım çıkmıştı, dalga konusu olmuştum ayıptır söylemesi fena da kokutuyordum sınıfı

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Benim başıma gelen en absürd olay ise kız kardeşimin merdivenden düşüp(Kolu ters döndü) hala bana karşı haykırarak gülmesi idi.

Bir de ilk okul zamanlarında kemerimi açamadığımdan bayan öğretmene açtırmamdı.En sonunda düğme Hocanın elinde patladı.

Bana kemer açmasını öğrettiler ama küçükken saflıkmıdır nedir hemen unutuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 3 Mayıs 2017; 20:51:2 >

• Okuldaki cafede ucreti odemek icin otobus kartimi visa makinesine cektirdim

Adam gitti içerden pompalıyı çıkardı işe bak hayalet vurmaya pompalıyla gidiyoruz

Neyseki kediymiş

Orijinalden alıntı: Frozzy45

İlkokul zamanlarımda sınıfta adım bombacıya çıkmıştı. Sürekli osuran, tutamayan, hep gaz salan biriydim. Ama anladım ki o zamanlar çok kola ve asitli şeyler içerdim bunun da etkisi varmış. Şimdilerde şükür böyle bir problemim yok. Ama ciddiyim ilkokulda adım çıkmıştı, dalga konusu olmuştum ayıptır söylemesi fena da kokutuyordum sınıfı

zaza nuri sen misin

Orijinalden alıntı: questioner

quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

İlkokul zamanlarımda sınıfta adım bombacıya çıkmıştı. Sürekli osuran, tutamayan, hep gaz salan biriydim. Ama anladım ki o zamanlar çok kola ve asitli şeyler içerdim bunun da etkisi varmış. Şimdilerde şükür böyle bir problemim yok. Ama ciddiyim ilkokulda adım çıkmıştı, dalga konusu olmuştum ayıptır söylemesi fena da kokutuyordum sınıfı

zaza nuri sen misin

Yooo, o kim?

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.