Bildirim
Basındaki Bu Yalaklar ve Yakalar Kimler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güzel konuşmuş erman. emre, arda gibi oyuncular almanyada sıradan bir topçu gibi tabi onlar daha çok takdik donanımlı ama gel görki türkiyede bunlar yıldız oluyo yıldız yapanda bunları şişiren yalaka medya mensuplarıdır türkiyede şu anda zokoro en iyi ortasaha elemanıdır ama adamın ismi nedense hiçbir yerde yok şenol hoca adama bizzat diyiyo sen sadece takıma değil yanındaki oyunculara da bişeler katacaksın -
Her zaman ki gibi bos konusmus. Arda ya siradan topcu diyebilecek bi insanin amaci bellidir, sov yapmak, muhalefet etmek, dikkat cekmek. Su adami kaale alip, bi de soylediklerini burada paylasiyosunuz ya, ne diyeyim size.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yayında futbolun ruhunu çağırma mizanseni ile tüy dikmiş insan kısvesi.
içide sureti gibi çirkef adam. -
Erman şaklabanlık şovlarına devam ediyor. ruhlarla uğraşsın o sadettin teksoy gibi -
Arda'ya sıradan demek biraz ağır olmuş. Sıradan oyuncular asker oyunculardır, Mehmet Topal,Selçuk İnan,Emre,Necip gibi oyuncular. -
quote:
Orijinalden alıntı: danriamo
Erman şaklabanlık şovlarına devam ediyor. ruhlarla uğraşsın o sadettin teksoy gibi
erman ahmet çakardanda beter
adamda yok yok her şey var -
guti ale guti ale forza guti guti ale -
Söylediklerine katılıyorum özellikle milli takımın ali babanın çiftliği olduğuna ve bu prim olayına.
5.25 sn mükemmel -
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
güzel konuşmuş erman. emre, arda gibi oyuncular almanyada sıradan bir topçu gibi tabi onlar daha çok takdik donanımlı ama gel görki türkiyede bunlar yıldız oluyo yıldız yapanda bunları şişiren yalaka medya mensuplarıdır türkiyede şu anda zokoro en iyi ortasaha elemanıdır ama adamın ismi nedense hiçbir yerde yok şenol hoca adama bizzat diyiyo sen sadece takıma değil yanındaki oyunculara da bişeler katacaksın
Arda neyse daha yeni yeni ismini duyurdu Atl'de kendini yeni göstermeye başladı dünyaya.
Fakat Emre'ye bunu dersen ayıp etmiş olursun.
Hem İngiltere'de hem de İtalya'da üst düzey takımlarla üst düzey maçlarda oynamış bir futbolcu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeanne dArc
Her zaman ki gibi bos konusmus. Arda ya siradan topcu diyebilecek bi insanin amaci bellidir, sov yapmak, muhalefet etmek, dikkat cekmek. Su adami kaale alip, bi de soylediklerini burada paylasiyosunuz ya, ne diyeyim size.
Arda sıradan kesinlikle sıradan futbolcu
nedeni : ne milli takıma nede gsye hiç bir şey kazandırmadı (Bir hakan şükürün giydiği ayakkabı etmez )
Hakan Şükürde yetenek mi vardı hayır ama yürek, maç kazanacak beyin ve ortama uyum sağlayacak karakter vardı
Arda yetenek var diyen kişinin futbol bilgisi çok yok denecek kadar azdır
GS liler kızabilir Hakan Şükürden sonra GS nin Ardayla hiç şampiyonluğu var mı ? Ben hiç hatırlamıyorum belkide yanılıyor olabilirim
Kanıtı : Milli takımın ve GS başarısız olması
Milli takımı satan adamlar oynayacağına yürekli elinden gelini yapan 20 yaşındaki gençler oynasın hiç değilse önümüzü görürüz
-
Küfür edecektim ama karışmış hatlar düzelme yapamıyorum -
arda sıradan futbolcu fln dememiş büyük resme odaklanın. haksız olduğu bi noktayı açıklamasıyla birlikte söyleyin dinleyelim. -
Ardanın yetenekleri ortada ama asıl tartışılması gereken bu yeteneğini işine geldiği zaman kullanması. Madride gitmeden önceki Milli takım performansıyla gittikten sonraki performans ortada. Madriddeki bütün maçlarını izledim Barca maçı hariç oynadığı bütün maçlarda kaleye geçip gol kurtarmadığı kaldı ama Milli takımda yokları oynadı hep. Ama bizdeyken Milli takıma gittiğinde (sakatken bile koşa koşa gitti ve sakatlığı uzadı) ordada kaleye geçip gol çıkarmadığı kalıyordu zaten olması gerkende buydu ama bunu son zamanlarda hemde en önemli maçlarda yapmadı. Hala sever desteklerim kendisini ama son zamanlardaki davranışını kendi içinde sorgulayıp doğru olanı yapması lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X